Afbeelding
Foto: archief

Gift krantenbezorger kan ook digitaal

Algemeen 329 keer gelezen

Zuidplas - Elk jaar krijgen de krantenbezorgers van Hart van Holland de gelegenheid om met zogenoemde nieuwjaarskaartjes langs de deur te gaan en lezers een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Vanwege het coronavirus kunnen bezorgers er deze keer voor kiezen om hun ‘kerstbonus’ digitaal te ontvangen.

Wie tevreden is over de bezorging van de krant staat het, zoals altijd, vrij de bezorger een zelf gekozen bedrag te geven. Vanwege corona zullen niet alle bezorgers nu willen aanbellen om persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom biedt Bezorging Maasstad de bezorger de gelegenheid om digitaal de gift op te halen.

Lezers die ervoor kiezen om via deze website digitaal een gift aan de bezorger te geven, kunnen dat doen in- of exclusief de transactiekosten van 36 eurocent (kostprijs van de internetkassa). De gift wordt op basis van postcode en huisnummer geregistreerd en aan de juiste bezorger toegekend.

Aangeefaccessoires
Het is de bezorgers nog steeds toegestaan om ervoor te kiezen om fysiek langs de deuren te gaan met het kaartje. De bezorger wordt geadviseerd om in dat geval een mondkapje te dragen en aangeefaccessoires te gebruiken.