Bedrijvengids

Opticien Kijk op Ogen

Over ons

Ons team bestaat uit louter specialisten die altijd voor u klaar staan. Of het nu gaat om hoor- of oogzorg. Alleen het beste telt.

Bij ons kunt u terecht voor een moderne bril, een sterke "coole" kinderbril of een hippe zonnebril. Ook voor het aanmeten van -multifocale- contactlenzen, hoortoestellen, bescherming, i.Scription en optometrie. Bij Kijk op Ogen bent u aan het juiste adres. Om het u gemakkelijk te maken, u kunt uw toekomstige bril bij ons 24 uur per dag 7 dagen per week online brillen passen en reserveren

Brillen

De bril wordt vandaag de dag gezien als een modeartikel, een sieraad. Met een bril kunt u uw persoonlijkheid versterken of juist veranderen. Kortom, een bril kan maken of breken. Bij Kijk op Ogen kunt u terecht voor een goed en kundig advies. De bril wordt echt gezien als een modeartikel, een sieraad. 

De moderne en eigentijdse monturen zijn van hoge kwaliteit. Daarom krijgt u binnen het jaar bij breuk -door eigenschuld of per ongeluk- elk onderdeel eenmalig gratis geleverd. Uiteraard wanneer er een fabricagefout optreedt, wordt dit zo snel als mogelijk voor u met de fabrikant in orde gemaakt.

Voor veel mensen is het vanwege hun sterkte moeilijk om zelf te beoordelen of dat de bril bij hun gezicht staat. Bij Kijk op Ogen kunt u met behulp van een digitale camera een foto van u en uw bril(len) laten maken. Zo kunt u met uw "oude" bril uw nieuwe bril goed beoordelen. U kunt zelfs, wanneer u aansluiting heeft met het internet, uw nieuwe bril via e-mail showen aan uw familie, vrienden en kennissen.

PUUR Kijken is de nieuwe vaste collectie brillen bij Kijk op Ogen. De collectie bestaat uit een ruime sortering all-in geprijsde monturen die met zorg is geselecteerd. Geselecteerd op kleur, pasvorm, kwaliteit en op duurzaamheid. De meeste monturen worden gemaakt van katoenvezels en rest afval wordt gebruikt voor sieraden of andere gadgets. 

Deze PUUR Kijken collectie heeft een gegarandeerde prijs van € 259.00 Waarbij PUUR Kijken staat voor:

Pure persoonlijke aandacht

Pure kwaliteit

Pure uitstraling

Gecombineerd met de beste oogmeting door onze opticiens en optometristen

De bril wordt altijd voorzien van enkelvoudige dun geslepen glazen met een harde laag en een superontspiegeling.

Desgewenst verzorgen wij ook indien je daar recht op hebt de declaratie bij je zorgverzekering.

PUUR Kids

De specialisten van Kijk op Ogen zijn gespecialiseerd in het opmeten van kinderen. Wij zijn speciaal opgeleid voor het meten van kinderen met kijk-, leer- of leesproblemen. En..... als je een bril nodig hebt, kun je kiezen uit een zeer ruime collectie kinderbrillen van meer dan 350 modellen.

Ieder gezicht is anders. Het ene kind heeft een fijn of klein gezicht, een ander een meer robuust, lang of breed gezicht. Sommige kinderen zijn blond, andere zijn donker. Ieder gezicht is uniek.

Maar.... het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt bij de door jouw gekozen bril. Natuurlijk moet je wennen, maar samen met jou kiezen we, uit een zeer ruime keuze modellen, de mooiste bril voor jou. Wij doen er alles aan dat je bril goed kijkt, comfortabel op je neus zit en tegen een stootje kan.

In de zeer ruime collectie knderbrillen van Kijk op Ogen kom je monturen tegen van Ray Ban, Vingino, Dilem, RED, Youpi!, Nike, Adidas en Look@me in vele vormen, maten, kleuren en materialen.

Contactlenzen

Elk mens, elk oog is uniek. Uw ogen bezitten zelfs bijzondere detail verschillen tussen rechts en links. Daarom zijn er vele soorten, maten en materialen voor contactlenzen en is het bijzonder belangrijk om uw contactlenzen door een erkende en vakkundige contactlensspecialist/optometrist te laten aanmeten.

Kijk op Ogen gaat bij het aanmeten een stap verder. Bij Kijk op Ogen worden contactlenzen via een speciale aanpasmethode aangemeten. Met behulp van een corneatopograaf wordt de exacte vorm van de cornea in kaart gebracht. De foto laat als een soort landkaart precies zien hoe rond of (on-)regelmatig het oog van u is. Via deze methode kunnen we speciale defecten, afwijkingen en vormen van de cornea vaststellen.

Minstens zo belangrijk is het beoordelen van de fysieke toestand van het voorste oogsegment. Daarmee bedoelen we de beoordeling van uw oogleden, traanfilm, eigenlijk het gehele voorste gedeelte van het oog. Met alle informatie samen zullen we, rekening houdend met uw wensen, het beste voor uw ogen kiezen.

Dat bij Kijk op Ogen het specialisme voorop staat mag duidelijk zijn. U kunt daarom kiezen uit vele opties. Zo kent u wellicht de vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlens (harde lens) en de zachte contactlens. Maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden: de Misa scleraallens speciaal voor hoornvliestrauma's, droge ogen of voor mensen die geen lenzen meer verdragen; de Synergeyes KC en de Misa lens speciaal ontwikkeld voor mensen met een keratoconus; lenzen met een leesdeel; sportlenzen; bandagelenzen etc. Als een van de eerste contactlenspraktijken in Nederland levert Kijk op Ogen de unieke SynergEyes® contactlens. Een speciale contactlens die het comfort van een zachte en de optische perfectie van een vormstabiele contactlens combineert. De lens is er in een aantal varianten waardoor ook mensen met een keratoconus nu comfort en perfect zien kunnen combineren.

Online contactlenzen bestellen

Bestel via onze webshop eenvoudig je contactlenzen en vloeistof.

Zonnebrillen

De zonnebril is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen beschermt de zonnebril uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon. Maar zeker ook het imago van de zonnebril spreekt aan. 
 

Brillenglazen

Kijk op Ogen adviseert en levert uitsluitend brillenglazen van topkwaliteit. De producten van HOYA, Rodenstock en Zeiss zijn allen ontworpen vanuit techniek en innovatie voor maxumaal kijkcomfort. 
 

Sportbrillen

De opticiens van Kijk op Ogen hebben ruime ervaring in het adviseren van de juiste sport(zonne)bril. Wanneer u uw schoenen aanpast aan het sporten, zou u ook uw bril aan moeten passen. Of het nu gaat om motorrijden, golven, mountainbiken, hardlopen of ijsklimmen

Wanneer u uw schoenen aanpast aan het sporten, zou u ook uw bril aan moeten passen. Of het nu gaat om motorrijden, golven, mountainbiken, hardlopen of ijsklimmen....

Het gebruik van een aangepaste sport(zonne)bril is dan onontbeerlijk. Het draag- en kijkcomfort van een sportbril is niet te vergelijken met een "normale" bril of "gewone" zonnebril. Bij een sportbril is er over alles nagedacht. Nagedacht over de omstandigheden, het draagcomfort, het kijkcomfort en bovenal de veiligheid. 

Vaak is het kijken ondergeschikt aan de "super" fiets of die prettige sportkleding. Maar kijken en veiligheid bij het sporten is van essentieel belang en kan met de juiste sportbril een veel prettigere ervaring hebben. 

Hoortoestellen

Kijk op Ogen is sinds april 2012 sateliet van KIND Horen. Hiermee voorzien we in een geperfectioneerde samenwerking in Kijken en Horen zonder concessies. Kijk op Ogen is leverancier van diverse topmerken zoals Starkey, Audifon, KIND met Siemens technologie, ExSilent en SeboTek Hearing Systems. Leveranciers die cosmetisch attractieve hoortoestellen leveren met een gegarandeerde klanttevredenheid. 

Onze hoortoestellen zijn uniek: het helpt slechthorenden om de kwaliteit van leven te vergroten. Een kwaliteit van leven die misschien al geruime tijd door de slechthorendheid werd gemist. Natuurlijke geluiden en zeer hoge spraakverstaanbaarheid in verschillende omgeving dragen daartoe bij.

Zonnebrillen

De zonnebril is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen beschermt de zonnebril uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon. Maar zeker ook het imago van de zonnebril spreekt aan. 
 

Brillenglazen

Kijk op Ogen adviseert en levert uitsluitend brillenglazen van topkwaliteit. De producten van HOYA, Rodenstock en Zeiss zijn allen ontworpen vanuit techniek en innovatie voor maxumaal kijkcomfort. 

Otoplastieken-oordoppen-op-maat

In een persoonlijk gesprek informeren en adviseren wij u over de beste oplossing. We leggen de nadruk op kennis, acceptatie en motivatie. Het persoonlijke beschermingsmiddel is er één dat gedragen wordt!

Ook al wordt de bescherming privé gebruikt -denk aan doe het zelf, motorrijden of concertbezoeken- .

Op het gebied van veiligheid en bescherming mogen er géén concessies worden gedaan. Daarom werkt Kijk op Ogen nauw samen met Proteye Veiligheidsbrillen b.v. en Variphone Nederland BV. Proteye is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van producten om de ogen te beschermen tegen de vele arbeidsrisico's. Kijk op Ogen levert tevens Variphone gehoorbeschermers. Van "gehoorbescherming op maat" tot universele gehoorbescherming. Bescherming voor motorrijders, musici, bouwlieden e.v.a. 
Kijk op Ogen loopt vóór als het gaat om uw persoonlijke veiligheid en welzijn. Daarom bieden we een compleet assortiment producten en diensten aan. 

Ook u kunt hiervan gebruikmaken!

 

De onderzoeken die wij doen

Glaucoomonderzoek: Bij dit onderzoek wordt er een gezichtsveldonderzoek gedaan, de oogdruk gedurende verschillende tijdstippen op een dag gecontroleerd m.b.v de Goldmann tonometer. Met pupilverwijdende oogdruppels wordt de voorste oogkamer, de oogzenuw en het netvlies met speciale technieken onderzocht en wordt er een fundusfoto gemaakt. € 45.00

Optometrisch onderzoek: Diverse testen en testmethoden worden gebruikt om de algehele conditie en de kwaliteit van zien van het oog te bepalen. Het voorste oogsegment en het netvlies wordt beoordeeld. Het netvlies wordt in (bijna) alle gevallen beoordeeld met behulp van pupilverwijdende oogdruppels. Ook wordt de oogdruk en het gezichtsvermogen gemeten. € 68.00

Diabetes fundus onderzoek: Dit onderzoek wordt vaak in opdracht van de huisarts uitgevoerd (type 2 diabetes) en via die weg ook gedeclareerd. Uw kwaliteit van zien wordt beoordeeld, uw oogdruk wordt gemeten en in alle gevallen wordt uw netvlies beoordeeld in combinatie met een fundusfoto. Hierbij wordt bijna altijd gebruik gemaakt van pupilverwijdende oogdruppels. € 29.50

Droge ogen onderzoek: Droge ogen is een van de meest voorkomende klachten in de optometrische en/of oogheelkundige praktijk. Dit kan klachten geven als hoofdpijn, branderige ogen, roodheid, wazig zien of zelfs algehele malaise. Bij dit onderzoek wordt er en volledige traananalyse gemaakt, een controle van het voorste oogsegment en advies gegeven omtrent de mogelijkheden van behandeling. Kosten€ 45.00, controles € 25.00 

Klachtgericht onderzoek: Hierbij worden alle testen en testmethoden gebruikt die noodzakelijk zijn om uw klacht te kunnen beoordelen en/of te behandelen. Dit kan zijn een beoordeling van een ontsteking van het bindvlies, maar kan ook betrekking hebben op het beoordelen van het netvlies omdat er lichtflitsen en/of vervormingen in het gezichtsvermogen worden geconstateerd e.v.a. klachten. € 45.00

Refractie (=oogmeting): bepaling van de sterkte, het gezichtsvermogen en een screening van de oogdruk m.b.v. de NCT. € 23.50 (NB. de aanschaf van een bril is inclusief refractie)

Refractie bij kinderen: bepaling van de sterkte, samenwerking tussen beide ogen, visuele vaardigheden en gezichtsvermogen. Vaak in combinatie met druppelen € 35.00

Refractie volgens MKH (het meten van Fixatie Disparatie) methode bij bijv. dyslexie; leer- en leesproblemen; visuele stress; whiplash; asthenope klachten en/of concentratieproblemen : bepaling van de sterkte, het gezichtsvermogen, waarbij als extra de oogspierbalans en de samenwerking van beide ogen motorisch en sensorisch volgens een speciaal protocol wordt gemeten. € 99.00 inclusief controle na 2 maanden.

Contactgegevens

Opticien Kijk op Ogen

Kerkplein 15

2841XL MOORDRECHT

Tel 0182-370825

ma        gesloten

di          9.00-18.00

wo        9.00-18.00

do         9.00-18.00

vr          9.00-18.00 en van 19.00-21.00

za         9.00-16.00

zo        gesloten