Logo hartvanzuidplas.nl
Jake, Naomi en Michael zijn erg in hun nopjes met de volle pallet speelgoed.
Jake, Naomi en Michael zijn erg in hun nopjes met de volle pallet speelgoed.

Michael van der Plas speelt voor Sint bij Monstervoordeel

  •   511 keer gelezen

Capelle aan den IJssel – Michael van der Plas (ex van reality-ster Barbie) deed vandaag inkopen bij warenhuis Monstervoordeel XL in Capelle. De cadeautjes die hij kocht zijn bestemd voor de stichting Sintvoorieder1, die als doel heeft zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een sinterklaascadeau te geven.
Vriendin Naomi en manager Jake assisteerden hem bij de monsterinkoop. Het drietal kwam niet voor niets terecht bij Monstervoordeel XL in Capelle, weet Bas Kleisterlee van het warenhuis te vertellen. "Goedkoper speelgoed vind je nergens. Met de pallet die Michael heeft ingekocht, kan de stichting honderden kinderen blij maken."  Kleisterlee is zo enthousiast over het project, dat hij spontaan besloot de inkopen te verdubbelen. "Een hele pallet erbij, omdat ik het echt een waanzinnige actie vind." Kleisterlee zal ervoor zorgen dat er voldoende variatie in de cadeautjes zit, zodat Sint zowel jongens als meisjes, ukkies en opgroeiende kinderen kan verrassen.
De komst van Michael van der Plas bracht veel media op de been. In Den Haag wordt verslag gedaan op de radio en ook de diverse tv-kanalen zullen aandacht aan het project besteden.

Meer berichten