Afbeelding

Martijn Peters wordt chagrijnig van Moerkapelle

Algemeen 187 keer gelezen

VOETBAL
Moerkapelle – De uitslag en het spel in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen FC Rijnstreek deed trainer Martijn Peters chagrijnig huiswaarts keren. "Ik heb er een hekel aan als opdrachten niet worden uitgevoerd."

Na een goede start van de competitie is Moerkapelle volgens Peters in een fase gekomen waarin zijn ploeg is teruggevallen naar het oude niveau van vorig seizoen. "Iedereen zal er een schepje bovenop moeten doen", zei hij zaterdag. "Ik weet wel dat prestatiecurve niet één stijgende lijn is en dat je af en toe na twee stappen vooruit en een stap achteruit doet, maar nu heb ik echt het gevoel dat we twee stappen terug hebben gedaan. Het kan best eens een keer voetballend gezien minder zijn, maar hou je dan in elk geval aan de afspraken. Dat gebeurde niet. En dan verlies je van een matige ploeg als Rijnstreek."
Daardoor komt volgens Peters een positie in de middenmoot op de tocht. "Wil je lekker in de middenmoot spelen, dan moet je van dit soort tegenstanders winnen."
Na rust (1-0) speelde het spel zich af op de helft van de thuisploeg uit Nieuwerbrug, maar de gasten, die op een gegeven moment met vier spitsen acteerden, slaagden er niet in de beschamende nederlaag te voorkomen.