Logo hartvanzuidplas.nl
Vier toekomstige bewoners van de woon-zorgvoorziening waren aanwezig bij het overhandigen van de cheque.
Vier toekomstige bewoners van de woon-zorgvoorziening waren aanwezig bij het overhandigen van de cheque.

Opbrengst Sinterklaascentrale naar zorg voor kinderen

  •   26 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - De Sinterklaascentrale heeft de opbrengst van de sintbezoeken in december geschonken aan Stichting Onky Donky en aan Ouderinitiatief De Zuidplas.

Het grootste deel van de opbrengst van 1850 euro, ging naar Onky Donky (1450 euro), een stichting met een huis in Rhenen waar kinderen tussen drie en twaalf jaar welkom zijn die zich in een zorgelijke situatie bevinden en worden beperkt in hun kind-zijn.

De overgebleven 400 euro is overhandigd aan het Ouderinitiatief De Zuidplas, dat wacht op de oplevering van een in aanbouw zijnde woon-zorgvoorziening in Moordrecht. Hier gaan jongeren wonen met een beperking. Het Ouderinitiatief Zuidplas nam vier toekomstige bewoners mee naar de officiële overhandiging van de cheque.

Koffiezegels sparen
Het Ouderinitiatief houdt allerlei acties om geld in te zamelen voor onder andere de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten en inventaris. Een van de acties is het verzamelen van Douwe Egberts koffiezegels. Wie zegels wil doneren kan voor informatie terecht op stichtingdezuidplas.nl

Meer berichten