Afbeelding

Zorgeloos op de planken

Algemeen 192 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Het allerbelangrijkst is het verzorgen van een leuke, zorgeloze avond voor bewoners en cliënten van de thuiszorg. Als kers op de taart staat in april een optreden in het Isalatheater op het programma. Musicalgroep Zorgeloos timmert aan de weg voor hun lustrumproductie van 2019.

Musicalgroep Zorgeloos is ontstaan vanuit zorgorganisatie De Zellingen, en voert elk jaar een zelfgeschreven en geregisseerde musical op in de 'eigen' woon/zorgcentra in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel.
In Zuidplas is dat bij woonzorgcentrum De Meander aan de Boslaan in Nieuwerkerk, dat onderdeel is van De Zellingen.

Zes keer wordt het stuk in april op de planken gebracht, met als hoogtepunt het slotoptreden in het Isalatheater in Capelle aan den IJssel.
"We regelen alles zelf, decors, geluid, licht, schmink, noem maar op", zegt Petra Ponsen, CVA-verpleegkundige bij thuiszorg de Zellingen en lid van het gezelschap. "We studeren momenteel de tiende musical in en vieren dit jaar dus een lustrum."

De leden van het gezelschap genieten al van het voortraject en hopen dat straks bij de uitvoeringen uit te stralen naar het publiek.