Afbeelding

Moerkapelle keert wedstrijd tegen Rohda'76

Algemeen 246 keer gelezen

VOETBAL

Moerkapelle – Michael Koolhaas is als diepe spits bij Moerkapelle een schot in de roos. Dankzij twee doelpunten van de aanvaller werkte de ploeg van trainer Martijn Peters zaterdag tegen Rohda'76 een achterstand van twee doelpunten weg: 2-2.

Moerkapelle had in de eerste helft niet veel te vertellen. Zo moeizaam de gastheren elkaar vonden, zo makkelijk voetbalden de bezoekers uit Bodegraven. Nog voordat het eerste half uur was verstreken had Rohda'76 het overwicht ook in treffers uitgedrukt (0-2). De 0-1 kwam voort uit een strafschop, veroorzaakt door Joop van Beek.

Zes minuten voor rust kwam Moerkapelle op 1-2. Het was een treffer (van Michael Koolhaas) die uit de lucht kwam vallen, maar die de verhoudingen in de tweede helft wel veranderden. Moerkapelle putte moed uit de aansluitingstreffer en had een veel beter antwoord op het spel van Rohda dan voor rust. Een goede voorzet van Timon van Dam werd in de 70ste minuut bij de tweede paal via de onderkant van de lat door Michael Koolhaas ingekopt (2-2).