Een leerzame ervaring vond Jean Paul Renes de wedstrijd tegen Berkel.

Vrouwen De IJssel nog niet van kaliber Berkel

Sport 279 keer gelezen

HOCKEY
Nieuwerkerk aan den IJssel – De hockeydames van De IJssel hebben koploper Berkel geen punt kunnen afsnoepen. In Berkel en Rodenrijs besliste de thuisploeg in de eerste vijf minuten na rust het duel: 2-0.

De IJssel had het moeilijk in Berkel, waar de gastvrouwen de ploeg van de coaches Jean Renes en Jean Paul Renes meteen onder druk zetten. Daardoor kwamen de bezoekers in de eerste helft nauwelijks aan aanvallen toe.

Met kunst- en vliegwerk hield De IJssel de stand op 0-0, maar vlak na rust sloeg Berkel in een tijdsbestek van vijf minuten tweemaal toe. Daarna ontwikkelde zich een gelijkwaardige partij. "Dit is weer een leerzame ervaring. Afgelopen week speelden we tegen een eersteklasser en die zette ons ook onder druk. Toen maakten we veel goede keuzes, nu helaas de verkeerde. Het is niet erg om op deze manier te verliezen, zolang we er maar wel van leren", aldus Jean Paul Renes.