Afbeelding

TCZ tennist tegen kanker

Algemeen 157 keer gelezen

TENNIS
Zevenhuizen – TC Zevenhuizen heeft twee grote evenementen op het programma staan. Van 22 tot en met 30 juni houdt de club het jaarlijkse open toernooi, zaterdag 6 juli tennist de club tegen kanker.

Op die dag wordt van 7.00 tot 19.00 uur twaalf uur lang een evenement gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Er is naast tennis (12 x 30 minuten in teamverband) veel vertier: massages, foodcourt en muziek. Deelnamekosten per team bedragen minimaal 200 euro. Opgeven voor 30 juni kan via angele.bakker.99@gmail.com. De club roept deelnemende teams op om voor zoveel mogelijk sponsors te zorgen.

Wild Wild West
Het jaarlijkse open toernooi heeft als thema Wild Wild West. Er wordt gespeeld in categorie 4 tot en met 8 (17+). Er kan worden ingeschreven op vijf onderdelen: herenenkel-, damesenkel-, herendubbel- , damesdubbel- en gemengd dubbel.

Kampioenen
De club kon vier teams huldigen die de strijd in de voorjaarscompetitie wonnen. Op vrijdagavond pakte het damesdubbelteam de titel in de derde klasse. De heren legden beslag op de titel in de hoofdklasse. Op zaterdag veroverde het herendubbelteam het kampioenschap in de eerste klasse. Ook het herenteam in de vierde klasse had een goede reden om wat later thuis te komen.