In Zevenhuizen en Moerkapelle gaat de nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub gepaard met een nieuwjaarswedstrijd.
In Zevenhuizen en Moerkapelle gaat de nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub gepaard met een nieuwjaarswedstrijd.

Nieuwjaarsrecepties en -wedstrijden voetbalclubs Zuidplas

Algemeen 177 keer gelezen

Zuidplas – Nieuwerkerk is morgen de eerste club in Zuidplas die met een nieuwjaarsborrel 2020 inluidt. Leden, sponsors en donateurs van de club toosten om 17.00 uur op een sportief nieuw jaar.

De drie andere voetbalverenigingen hebben hun nieuwjaarsrecepties zaterdag op de agenda staan. Groeneweg en Moerkapelle laten de bijeenkomst gepaard gaan met een nieuwjaarswedstrijd. In Zevenhuizen en Moerkapelle rolt vanaf 13.30 uur de bal waarbij voormalige toppers het opnemen tegen de huidige hoofdmachten. Aansluitend zijn de srecepties met toespraken van Martien Zijderhand (Moerkapelle) en Ed Roos (Groeneweg). Moerkapelle huldigt ook nog enkele leden.
Bij Moordrecht houden ze het van 16.00 tot 19.00 uur alleen bij een drankje en de toespraak van Ton Redegeld, die begin december Louis van Loon opvolgde als voorzitter. Voor Moordrecht is 2020 een bijzonder jaar, want de club viert volgend jaar het honderdjarig bestaan. Het is daarmee de oudste voetbalclub van Zuidplas.
Voor de vier clubs begint in het weekeinde van zaterdag 25 en zondag 26 januari de nieuwe competitie. Voor Nieuwerkerk, nummer 2 in de derde klasse C, staat meteen een topper op de rol, thuis tegen koploper Oud-Beijerland.