Logo hartvanzuidplas.nl

Blijk van waardering in krijt

  •   93 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Op de Nieuwerkerkse openbare basisschool Prins Willem Alexander is net als op andere scholen begin deze week met man en macht gewerkt aan het vormgeven van thuisonderwijs. Een blijk van waardering van leerlingen en ouders vond het team woensdag op het schoolplein.

Het had de dag moeten zijn waarop alle leerkrachten van de school gezamenlijk hun verjaardagen zouden vieren. Dat feestje viel door de sluiting van de scholen tot en met 6 april in het water. Ook de schoolreis van de kleuters en de theaterdagen werden voorlopig van de agenda gehaald.

Drie leerlingen van de school tekenden voor het eerbetoon, zo ontdekten de leerkrachten. "Ik heb deze drie toppers gebeld om ze persoonlijk te bedanken voor het prachtige gebaar", zegt juf Ilja de Bree van groep 7/8B.

De school heeft de leerlingen werk voor thuis laten ophalen en biedt taken digitaal aan. De bovenbouw heeft een eigen leeromgeving waarin ze met elkaar en de leerkracht kunnen communiceren. Voor alle leerlingen is ook een 'bewegingsbingo' gemaakt.

Meer berichten

Wat vindt u?

Ben jij al lid van ons burgerpanel TipZuidplas?Reageren!