Logo hartvanzuidplas.nl
Foto: Gemeente Zuidplas

Parkeerplaatsen recreatiegebieden afgesloten

  •   340 keer gelezen

Zuidplas - Een aantal parkeerplaatsen bij en toegangswegen tot recreatiegebieden in Zuidplas zijn dit weekend afgesloten om te voorkomen dat het er te druk wordt. De gemeente roept iedereen op verstandig te zijn en voor eigen tuin of balkon te kiezen. 

Een rondje in je eigen buurt wandelen en daarbij altijd 1,5 meter afstand van anderen houden. Dat is de manier waarop dit weekend actief van het mooie weer kan worden genoten. Handhavers zijn actief om te waarschuwen en te beboeten als mensen zich niet aan de samenscholingsregels houden. Handhaving Zuidplas twittert: 'Wij houden toezicht en treden (liever niet) op bij overtreding.'

Afgesloten zijn de parkeerplaatsen aan de Nieuwerkerkse Hitlandselaan, de Zevenhuizense Tweemanspolder, vier parkeerplaatsen aan de Strandweg/Wollefoppenweg en de overloop bij parkeerterrein Strandweg, de parkeerplaats Nely Gambonplein (roeibaan), de parkeerplaats Seoulbrug/Plein Holland Acht (roeibaan) en de parkeerplaats Oudheusdenweg (uitkijktoren Eendragtspolder).

Meer berichten