Logo hartvanzuidplas.nl
Groen-Blauwe zone in Moordrecht.
Groen-Blauwe zone in Moordrecht. (Foto: Dick Mudde)

Mooiste foto’s ook in reizende tentoonstelling

  •   202 keer gelezen

Zuidplas – Fotograferen neemt een vlucht tijdens de coronacrisis. Dat merkt de redactie van Hart van Holland aan het aantal inzendingen dat binnenkomt voor de fotowedstrijd. Ook Stichting Steenovens Klein Hitland is op zoek naar de parels van Zuidplas die door inwoners op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Een samenwerking ligt voor de hand.

Uit de inzendingen kiest de HvH-redactie wekelijks een aantal foto’s voor de rubriek ‘De lens van de lezer’. 

De mooiste foto’s met als onderwerp ‘Zuidplas’ - in de meest brede zin - dingen tevens mee naar een plek in de reizende tentoonstelling van de Stichting Steenovens Klein Hitland, die in het kader van 10 jaar Zuidplas in de laatste vier maanden van het jaar langs de cultuurhuizen van Zuidplas trekt.

Foto’s zijn welkom bij redactie@hvh-zuidplas.nl en st.steenovens.klein.hitland@gmail.com.

Zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn, loopt de wedstrijd van Hart van Holland door. De sluitingstermijn bij de stichting is 12 september. 

Hart van Holland reikt aan het einde van de wedstrijd een aantal prijzen uit, bij de stichting gaan de fotografen voor de eer van de expositie. 

*Inzenders van HvH’s fotowedstrijd die niet mee willen doen aan de wedstrijd van de stichting, kunnen dit bij inzending vermelden.

Meer berichten