Logo hartvanzuidplas.nl
Foto: Woonpartners Midden-Holland

Digitaal meepraten over Huis van Hoop

  •   180 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Gemeente Zuidplas, Woonpartners Midden-Holland en De Hoop ggz geven woensdag 13 mei om 19.30 uur online informatie over het Huis van Hoop. Dit biedt na de zomer dertien plekken voor beschut wonen in de Nieuwerkerkse nieuwbouwwijk Esse Zoom Laag.

Het Huis van Hoop - dat bestaat uit meerdere op zich staande eengezinswoningen - is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan structuur, gezelschap en begeleiding, na een behandeling voor verslaving en/of psychische problemen. 

Het is de bedoeling dat ze na het Huis van Hoop doorstromen naar een plek waar zij geheel op zichzelf wonen. ‘Kernbewonersgezinnen’ zorgen mede voor een prettig leefklimaat.

Woonpartners Midden-Holland en De Hoop ggz hebben het initiatief ontwikkeld, burgemeester en wethouders van Zuidplas stemden er eind april mee in.

Aanmelden voor de digitale bewonersbijeenkomst kan via http://huisvanhoop.eventbrite.nl. Vanaf 14 mei kan de livestream worden teruggekeken.

Vragen aan de drie partijen kunnen ingezonden worden via info@woonpartners-mh.nl. Ook tijdens de bijeenkomst kunnen digitaal vragen worden gesteld. Op de website van Woonpartners Midden-Holland staan vragen die tot nu toe al gesteld zijn (met antwoorden).

Meer berichten