Logo hartvanzuidplas.nl
Voor zijn winkel was voldoende ruimte voor Van Dongen om op gepaste afstand te poseren met twee van de drie prijswinnaars.
Voor zijn winkel was voldoende ruimte voor Van Dongen om op gepaste afstand te poseren met twee van de drie prijswinnaars.

Tessa Laurense wint 'puzzelen in coronatijd'

  •   keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Ze is zeker geen gelegenheidspuzzelaar, ook voordat het coronavirus de wereld in zijn greep kreeg, deed ze al aan alle puzzels mee. Dat wordt nu eindelijk een keer beloond. De 30-jarige Tessa Laurense uit Nieuwerkerk mocht haar eerste prijs ophalen bij De Alexanderhoeve van Theo van Dongen in winkelcentrum Reigerhof.

Ze deed mee aan 'Puzzelen in coronatijd' in de editie van 22 april van deze krant. De puzzelredactie schotelde haar lezers een reuzenruit en een anagrammenpuzzel voor.
Sandra den Besten uit Moordrecht liet even de hond uit en toen ze terugkwam zag ze dat ze twee gemiste oproepen had. Dat bleek een telefoontje van Hart van Holland met de heuglijke mededeling dat ze de winnaar is van de tweede prijs. De bijna 90-jarige Corry Hoogeveen uit Waddinxveen heeft haar derde prijs thuisbezorgd gekregen. Ook deze dames gaan genieten van een verwenpakket van de Nieuwerkerkse ondernemer Theo van Dongen.

Dat er naast puzzelen ook tijd was om te knutselen werd duidelijk bij de oplossingen die ons per post bereikten. Anouk Poot verraste de redactie met een kleur -en plakwerkje waar ze trots op mag zijn en ook de inzending van mevrouw Commerell toverde een glimlach op ons gezicht. Een prijs winnen ze er niet mee, maar ze krijgen hierbij een eervolle vermelding.

Op één na alle bijna 300 inzenders hebben beide puzzels goed opgelost. 'Afstand houden' was de oplossing van de reuzenruit en wie de anagrammenpuzzel goed maakte las uiteindelijk: nog even volhouden.

Meer berichten