Afbeelding
Foto: archief HvH

Al deze geslaagde toppers: gefeliciteerd!

Algemeen 549 keer gelezen

Zuidplas - We vroegen om felicitaties aan geslaagde middelbare scholieren, en die kregen we ook. 

Mika, van harte kanjer, met je welverdiende diploma! We zijn trots op jou en na de zomer lekker knallen op het Albeda. Papa, mama, Kelsey & Elay.

Gefeliciteerd Rein, dat hadden we wel verwacht. Geslaagd, de vlag kan uit! Dag ***** professor, groeten opa en oma.

He boef, gefeliciteerd. Jan en moeders.

Lieve Wessel, van harte gefeliciteerd met je diploma. Geweldig gedaan. Veel liefs, Mamsie.

Supertrots op Rosalie Janse, havo-diploma gehaald en een echt werkende basgitaar zelf gemaakt voor haar eindexamenwerkstuk beeldende vorming. Gefeliciteerd topper, papa, mama, Kevin, Beau, Kevin.

Lieve Lucas de Bruijn, gefeliciteerd met je vwo-diploma. Je hebt een bijzondere prestatie geleverd in een rare tijd. Veel liefs papa, mama en Esmee & Karsten.

Lieve tante, gefeliciteerd met je diploma! Dikke kus van Anne.

Tim Renee is geslaagd voor het vmbo-examen! Wij zijn supertrots op jou Tim! Weer een stap dichter bij jouw droom! Veel liefs, Hans, Annelies, Mirthe en Olaf.

Lieve Rens. Gefeliciteerd met je havo-diploma. Veel succes met je vervolgopleiding. Wij zijn supertrots op je. Opa en oma Graveland.

Lieve Anne, wij zijn ontzettend trots op jou! Wat een topper ben jij, van harte gefeliciteerd met je diploma. Heel veel succes met je vervolgstudie. Dikke knuffel van Klaaske & Arenda.

Lieve Annelin, heel knap! Je hebt je havo-diploma gehaald! Ik ben supertrots op je! Dikke knuffel, mama.

Annelin, BAM! GESLAAGD! Je bent een topper! En wij zijn natuurlijk hartstikke trots. Dikke smakkerd van GerSan.

Lieve Toby, gefeliciteerd met je vmbo-TL-diploma, dat heb je maar mooi binnen! Wij zijn trots op jou. Nu op naar mbo-verpleegkunde! Liefs, Alfred, Agnes & Deborah.

Lieve Bart, we zijn supertrots op je omdat je cum laude je vwo-diploma hebt gehaald! Van harte gefeliciteerd! Mama, papa en Lisanne.

Lieve Mika, van harte gefeliciteerd met het behalen van je havo-diploma! Top! Veel plezier op het hbo! Freek, Sylvi & Jochem.

Jacob, van harte gefeliciteerd met je vmbo-gt-diploma! Na de zomervakantie hoop je aan een ict-opleiding te beginnen. Heel veel succes. Groetjes van alle Timmermannetjes en -vrouwtjes.

Loisanne op 't Land, supergoed gedaan, we zijn trots op je inzet en je doorzettingsvermogen. Succes met je vervolgstudie International Relations and Organisations in Leiden. Liefs 'De Landjes'.

Lieve Charlotte van Meeteren, van harte gefeliciteerd met het behalen van je havo-diploma! Papa, mama, Adriaan en Thijs zijn supertrots op je!