Logo hartvanzuidplas.nl
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête.
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête. (Foto: Pixabay)
Invullen

Doe nog snel mee aan onze tweede enquête van TipZuidplas

  •   179 keer gelezen
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête.
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête. (Foto: Pixabay)

Zuidplas - Tweeënhalve maand na het eerste onderzoek dat Hart van Holland in samenwerking met Toponderzoek onder haar lezers hield, is vanaf vrijdag 19 juni de nieuwe enquête van TipZuidplas in te vullen. Omdat het coronavirus (nog steeds) ons leven beheerst, wil de redactie met dit onderzoek meer inzicht krijgen in hoe de inwoners van Zuidplas deze periode ervaren en in hoeverre het hun dagelijks leven (nog steeds) beïnvloedt.

Waar de vragen in het vorige onderzoek - die enquête verstuurden we twee weken nadat de eerste coronamaatregelen van kracht werden naar de leden van ons burgerpanel - vooral een globale opzet hadden, is het nieuwe onderzoek gericht op concretere zaken. 

Denk aan vragen met de strekking:'Wat waren de meest ingrijpende veranderingen tot nu toe vanwege corona? Ben je over de ergste schrik heen of nemen de zorgen juist toe naarmate de crisis langer duurt? Heeft deze periode nieuwe inzichten opgeleverd? 

Met de zomervakantie in het vooruitzicht wordt ook geïnformeerd naar de vakantieplannen van inwoners van Zuidplas en willen de onderzoekers weten wat je van de berichtgeving in Hart van Holland vindt.

Meer informatie
Soms staat het ‘juiste’ antwoord er niet tussen of wil je meer kwijt dan in de enquête mogelijk is. Daarom is bij dit onderzoek de mogelijkheid toegevoegd contactgegevens achter te laten, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor een uitgebreidere reactie of toelichting. Uiteraard is dit niet verplicht; invullen van de enquête is, net als afgelopen keer, anoniem.

Wie nog geen lid is van het burgerpanel en dat wel wil worden, kan zich hier aanmelden.

Wie de vragenlijst in wil vullen zonder lid te worden, kan daarvoor deze link gebruiken.

Meer berichten