Logo hartvanzuidplas.nl
Het park is gevestigd in een prachtige natuurrijke omgeving in 
Bergschenhoek.
Het park is gevestigd in een prachtige natuurrijke omgeving in Bergschenhoek. (Foto: pr)

Een hele dag op avontuur bij Outdoor Valley

  •   keer gelezen

Bergschenhoek – Door de modder kruipen tijdens een survivaltocht, elkaar nat spetteren vanuit de kajak en het midden van de roos raken tijdens het boogschieten: een bezoek aan Outdoor Valley staat garant voor een avontuurlijk uitje voor de hele familie. Sinds kort is het met een voordeelticket mogelijk om alle buitenactiviteiten op één dag te doen.

Deze zomer voor het eerst opent Outdoor Valley in Bergschenhoek als avonturenpark, waardoor bezoekers aan alle uitdagende activiteiten kunnen deelnemen.

Operationeel directeur Jasper Rotgans: “We merkten dat veel bezoekers die kwamen voor het kanovaren daarna nog iets anders wilden doen zoals bijvoorbeeld boogschieten of klimmen, maar deze activiteiten kunnen alleen op reservering worden gedaan omdat dat onder begeleiding moet. Nu maken we het als Avonturenpark Outdoor Valley mogelijk om in een dag overal aan deel te nemen.”

Outdoor Valley biedt activiteiten voor alle leeftijden. Voor de jongsten is er deze zomer een nieuwe (water)speeltuin en een loopfietsparcours, en ze kunnen marshmallows roosteren boven een kampvuur en dammetjes bouwen in een beekje.

Jongeren en volwassenen kunnen daarnaast survivallen, boogschieten, SUPPEN, mountainbiken en klimmen en tokkelen op de 35-meter hoge ‘Monte Cervino’ buitenklimwand.


Een voordeelticket voor Avonturenpark Outdoor Valley geeft toegang tot alle activiteiten. - Foto: pr

De Berghut
Om een dag in Avonturenpark Outdoor Valley compleet te maken heeft het restaurant De Berghut ook een make-over gekregen. De kaart is vernieuwd en bevat nu onder andere luxe broodjes, sandwiches en salades en een burger die je zelf kan samenstellen.

“Het is echt een heel mooi menu geworden met verschillende vegetarische en vegan opties”, zegt Rotgans. “We zitten hier op een prachtige plek, dus mensen die alleen een hapje willen eten zijn ook meer dan welkom.”

Daarnaast biedt het park bezoekers deze zomer de mogelijkheid om een picknickmand te kopen met een complete lunch voor twee personen. “Met kleedje, zodat je lekker op het gras kan genieten van het eten.”

Alle activiteiten
Een ticket voor Avonturenpark Outdoor Valley geeft toegang tot meer dan twintig verschillende activiteiten en kan worden geboekt in de zomervakantie van 20 juli tot en met 30 augustus.

Het is ook nog steeds mogelijk om de individuele activiteiten te doen, zowel tijdens de zomervakantie als daar buiten.

Meer berichten