Marjolein Meijers.
Marjolein Meijers. Foto: pr

Cabaretière Marjolein Meijers geeft vanwege corona extra middagvoorstelling

Cultuur 270 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - De uitverkochte theaterdinervoorstelling van cabaretière Marjolein Meijers in De Kas in de Beeldentuin van Leefgoed de Olifant dreigde door de verscherpte coronamaatregelen niet in de huidige vorm door te kunnen gaan. Daarom kwam de cabaretière zelf met een oplossing.

Omdat er niet meer dan 30 mensen in een horecagelegenheid mogen, wat dus ook geldt voor De Kas in de Beeldentuin, zou dat betekenen dat er minder mensen naar Meijers’ avondvoorstelling op zaterdag 17 oktober konden, dan dat er kaarten zijn verkocht. 

Om die reden speelt Marjolein Meijers een extra voorstelling ’s middags, zodat een aantal mensen die geboekt hadden voor de avond eerder terecht kunnen voor een matineevoorstelling, met aansluitend een diner in restaurant & terras De Dames. Een voordeel is dat hierdoor 20 kaarten extra beschikbaar komen. 

Tickets voor de matinee die om 16.00 uur begint, inclusief het aansluitende 4-gangendiner zijn verkrijgbaar voor 47,50 euro, en zijn hier verkrijgbaar. Leefgoed de Olifant is te vinden aan de Groenendijk 325.