Afbeelding
Foto: Lorenzo Cafaro/Pixabay

Onbespeelbaar veld in Moordrecht en in Moerkapelle heeft staflid corona

Sport 390 keer gelezen

Moordrecht – De eerste elftallen van Moerkapelle en Moordrecht zijn in de vierde speelronde van de competitie niet in actie gekomen. Het duel van Moerkapelle bij BSC’68 werd op advies van de GGD afgelast.

Eén van de stafleden van Moerkapelle werd afgelopen week positief getest op het coronavirus. De club trainde uit voorzorg donderdag niet en volgde ook het advies van de GGD om de wedstrijd tegen BSC’68 uit Benthuizen te schrappen. “Deze week hervatten we de training. Er is gelukkig geen sprake van een uitbraak in de selectie”, zegt trainer Martijn Peters. “Als het goed is, kunnen we zaterdag weer spelen.”

Moordrecht kwam zaterdag eveneens niet in actie, maar dat had een andere reden. Op het hoofdveld stonden grote plassen water. Het natuurgrasveld was daardoor onbespeelbaar. Uitwijken naar veld twee was niet mogelijk omdat dat veld formeel nog niet is goedgekeurd door de KNVB. 

Er staan deze week herstelwerkzaamheden gepland door de gemeente. Het kunstgrasveld zou normaal gesproken al vervangen zijn, maar met de verhuizing naar sportpark ’t Ambacht van vv Moordrecht wil de gemeente geen grote investering voor een korte periode doen.