De politie is op zoek naar getuigen na het steekincident aan de Dreef in Nieuwerkerk.
De politie is op zoek naar getuigen na het steekincident aan de Dreef in Nieuwerkerk. Foto: Politie W'veen-Z'plas

21-jarige gewond bij steekpartij in Nieuwerkerk, politie zoekt getuigen

Politie 631 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een 21-jarige man is zondagavond 8 november in Nieuwerkerk gestoken, nadat er ruzie tussen hem en drie anderen was ontstaan. De politie is op zoek naar getuigen. 

Dit meldt de politie in een facebookbericht. De steekpartij gebeurde aan de Dreef rond 22.15 uur. Het slachtoffer zat in de auto op de parkeerplaats, toen er drie jongens verschenen. Vermoedelijk wilden zij hem beroven. Bij de ruzie die toen is ontstaan, werd de 21-jarige gestoken. Wie de dader(s) is/zijn, is onbekend. 

Agenten troffen in eerste instantie niets meer aan op de parkeerplaats, maar later bleek dat het slachtoffer zelf naar het ziekenhuis was gegaan. Hoe hij eraan toe is, is niet bekendgemaakt. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en heeft met speurhonden de parkeerplaats onderzocht.

Wie iets heeft gehoord of gezien van het incident, of misschien camerabeelden heeft die het politieonderzoek kunnen helpen, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.