Logo hartvanzuidplas.nl
<p>V.l.n.r. Joke van Gelderen, Saskia Lavooij, Wim van Dorp, Jan Ambachtsheer, Joke Deelen, Mart Sinke, Ben de Deugd, Abdes El Azzouzi en Marije Dirksen.</p>

V.l.n.r. Joke van Gelderen, Saskia Lavooij, Wim van Dorp, Jan Ambachtsheer, Joke Deelen, Mart Sinke, Ben de Deugd, Abdes El Azzouzi en Marije Dirksen.

Welzijn Zuidplas uitgezwaaid na start ZO!

  •   keer gelezen

Zuidplas - Met de start van de nieuwe stichting ZO! per 1 juli is een einde gekomen aan Welzijn Zuidplas. De ruim twintig medewerkers en enkele honderden vrijwilligers van dit samenwerkingsverband tussen de stichting Samen Zuidplas en de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV), afdeling Zuidplas, bestierden samen vijf jaar lang de brede organisatie in het sociale domein.

Nu vrijwel alle medewerkers en vrijwilligers zijn overgegaan naar Stichting ZO! wordt stichting Samen Zuidplas - waarvan de roots liggen bij de oprichting in 1977 van jeugdsoos Taverna aan de ‘s-Gravenweg - opgeheven. 

De NPV gaat wel door, omdat er naast haar betrokkenheid bij Welzijn Zuidplas altijd eigen activiteiten zijn (geweest) op het gebied van vrijwillige thuiszorg, mantelzorg en bezinning op medisch-ethische vragen. 

De bestuursleden van beide stichtingen zijn met veel lof uitgezwaaid.

Meer berichten