Logo hartvanzuidplas.nl
<p>Blijdschap bij de spelers van de winnende ploeg op het BZAV-toernooi.</p>

Blijdschap bij de spelers van de winnende ploeg op het BZAV-toernooi.

(Foto: pr)

DEN-ED gaat er weer met BZAV-cup vandoor

  •   keer gelezen

Moerkapelle – Voor de derde keer won DEN-ED vrijdag 16 juli de finale van het bedrijfszomeravondvoetbal van vv Moerkapelle. In de fanatieke wedstrijd - waarin de scheidsrechter ‘af en toe een kaartje moest trekken’ - won het aannemingsbedrijf met 3-1 van debutant Zoetje FC, dat de penaltybokaal won. 

De fairplaycup ging naar het bedrijf De Rooij Autotechniek, dat net iets sportiever werd bevonden dan Slurp en de dames van reclameverspreiding Verkleij.

Bij de start van het toernooi op 14 juni werden de wedstrijden zonder toeschouwers gespeeld en ging de kantine vroeg op slot. Twee weken later werd het dankzij de versoepelingen een stuk gezelliger. Door de traditionele feestavond moest wel weer een streep, maar de finaleavond werd toch een succes met veel plezier op het terras. 

Zo is het toernooi in vijf weken tijd ondanks de maatregelen toch weer gehouden; met 12 teams in twee poules, twee kruisfinales en een verliezersronde werden 39 wedstrijden onder leiding van negen scheidsrechters gespeeld.

Meer berichten