Logo hartvanzuidplas.nl
<p>De 2-1 van Robin Zuierveld was een mooie goal. (foto: archief HvH)</p>

De 2-1 van Robin Zuierveld was een mooie goal. (foto: archief HvH)

Zwak Groeneweg speelt gelijk

  •   keer gelezen

VOETBAL
Zevenhuizen - Groeneweg heeft weinig plezier beleefd aan het officiële (beker)debuut als zaterdagclub. In Den Haag kwamen de zwak spelende Zevenhuizenaren niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Wanica Star.

Groeneweg had op toernooien van Alexandria’66 en DONK een goede indruk gemaakt, maar op bezoek bij Wanica Star, dat bescheiden ambities heeft in de vierde klasse, was het spel ver beneden de maat.

“Ik heb een vervelende dag gehad”, merkte trainer René van Beek op. “De entourage in Kijkduin was vreselijk, heel anders dan we op zondag in de tweede klasse gewend zijn. We hadden een kleedkamer die vier bij vier was. In het clubgebouw was één toilet: in onze kleedkamer, waar dus supporters gebruik van maakten.”

De scheidsrechter liet al voor de wedstrijd weten dat hij niet van plan was veel te lopen. “Hij zei dat hij net van vakantie terug was”, aldus Van Beek, die het slechte resultaat niet aan de matige scheidsrechter wilde ophangen.

“Dat excuus gaat er bij mij niet in. We hadden al moeite om de bal naar iemand met dezelfde kleur te spelen. Het was Groeneweg-onwaardig, ook de manier waarop we de goals tegen kregen. Bij de 1-1 hadden we mazzel dat een speler van Wanica Star een vrije trap van Freek Hoogeveen de bal in eigen doel kopte. De 1-2 van Robin Zuierveld was wel een mooie goal. We hebben zaterdag tegen Teylingen veel goed te maken.”

Meer berichten