Logo hartvanzuidplas.nl
(illustratie: pixabay)
(illustratie: pixabay)

Ideeën brouwen in Bruiscafé Moordrecht

  •   keer gelezen

Moordrecht - Waarom moeilijk doen, als het bruisend kan? Onder dat motto richtten een aantal inwoners van Moordrecht en Stichting ZO! samen het ‘Bruiscafé’ op; een aantal bijeenkomsten waar ideeën en initiatieven worden ‘gebrouwen’. Woensdag 18 mei is van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur de kick-off in De Zuidplas, Sportlaan 3 in Moordrecht.

Doel van het Bruiscafé is om elkaar te ontmoeten en elkaar te stimuleren tot bijzondere ideeën en plannen. In het Bruiscafé wordt gedeeld wat er in Moordrecht gebeurt en hoe een steentje kan worden bijgedragen. Een bruisend programma biedt volgens de werkgroep inspiratie, met als doel dat de deelnemers elkaar op blijven zoeken en onderdeel worden van een dorp dat leeft.

Het idee van een Bruiscafé heeft zich al bewezen op andere plekken in Nederland, waaronder Gouda. Daarom is het volgens de bewoners en Stichting ZO! ook tijd om er in Moordrecht mee aan de slag te gaan. 

Optimistische en creatieve Moordrechtenaren, die er ‘klaar voor zijn om samen iets moois te doen’, kunnen zich aanmelden via 06-82066443 of i.denouden@stzo.nl. Voor meer informatie: www.stzo.nl/bruiscafe.

Meer berichten