Logo hartvanzuidplas.nl
(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay)

Weer Blijdorpactie stichting Leergeld

  •   keer gelezen

Zuidplas - In de zomer van 2021 gingen een paar honderd gezinnen, dankzij de ‘Blijdorpactie’ van stichting Leergeld Hollandsche IJssel, een dag naar de Rotterdamse dierentuin. 

Heel veel enthousiaste reacties hebben Paul van den Eijnden, voorzitter van de stichting, doen besluiten weer sponsoren te zoeken voor een nieuwe Blijdorpactie. De zoektocht is geslaagd, de sponsoren reageerden enthousiast waardoor gezinnen in Zuidplas, Capelle en Krimpen aan den IJssel een aanvraag in kunnen dienen voor het dagje uit. 

Voor alle lage inkomens
In aanmerking voor de actie komen gezinnen met ‘een laag inkomen’. Het maakt niet uit of dat inkomen een uitkering is, een ZZP-inkomen, salaris of leefgeld is. De aanvrager dient bij de aanvraag de gegevens te vermelden van alle kinderen van 3 tot en met 17 jaar en of het een één-of twee ouder-gezin betreft. (kinderen tot en met 2 jaar betalen geen entree).

Voor meer informatie: www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl. Een recente inkomensspecificatie uploaden is niet verplicht maar versnelt de afhandelingsprocedure. Toegangsbewijzen worden, zolang de voorraad strekt, per post verzonden.

Meer berichten