Na een gezamenlijke dagopening ging de jubileumvlag op 30 augustus in top.
Na een gezamenlijke dagopening ging de jubileumvlag op 30 augustus in top.

Feestmaand voor vijftigjarig woonzorgcentrum Beth-San

Algemeen

Moerkapelle - Met een boeken- en kleedjesmarkt in het atrium van het woonzorgcentrum, vervolgt Beth-San 10 september van 9.30 uur tot 14.00 uur de feestelijkheden vanwege het vijftigjarig bestaan.

Naast boeken en tweedehands spullen worden kleding, woondecoratie, bloemen en planten verkocht. De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van een rolstoelfiets.
Bij de boekenmarkt wordt een aparte ruimte ingericht waar (oud-)medewerkers en (oud-)vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en herinneringen kunnen ophalen.

Woonzorgcentrum Beth-San bestond 30 augustus vijftig jaar en vierde dat met een gezamenlijke dagopening, het onthullen van de jubileumplaat en het hijsen van de jubileumvlag. Donderdag 1 september was er een jubileumbijeenkomst met diverse sprekers voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en betrokkenen. Sophieke van den Beukel en Adriaan de Jong verleenden hun muzikale medewerking en er was veel ruimte voor samenzang.

De mijlpaal wordt deze maand verder gevierd met activiteiten zoals een bewoners- en personeelsuitje, een high tea voor vrijwilligers, de boekenmarkt op 10 september en een reünie voor alle (oud-)medewerkers.