Foto uit archief Hvh

Zevenklapper Groeneweg

Algemeen 517 keer gelezen

VOETBAL
Zevenhuizen – Een week na de blamerende 8-1 nederlaag tegen YVV de Zwervers poetste Groeneweg het geschonden blazoen weer enigszins op. SEV uit Leidschendam kreeg zeven treffers om de oren: 7-0.

Trainer René van Beek: “Deze overwinning maakt de nederlaag van vorige week niet goed, we hebben wel iets rechtgezet. De jongens hebben prima gevoetbald. Ze waren scherp en hebben dat de hele wedstrijd volgehouden.”

Mike Karreman opende in de vierde minuut de score, Rick Sleeuwenhoek volgde in de veertiende minuut (2-0) en op slag van rust zorgde topscorer Robin Zuierveld voor 3-0.

Na rust tilde de thuisploeg de stand naar 5-0 door goals van Mike Karreman en Bas Roos, die een kwartier voor tijd plaatsmaakte voor debutant Sam Bink. Jeugdspeler Dwight Verweij bekroonde zijn optreden met een treffer: 6-0. Rick Sleeuwenhoek legde de eindstand vast op 7-0.