Suzanne Droogh bij een van de kerstpresentaties waar je zelfs overheen kunt lopen.
Suzanne Droogh bij een van de kerstpresentaties waar je zelfs overheen kunt lopen. Robbert Roos
Advertorial

Intratuin Zevenhuizen heeft alles in huis voor een schitterend kerstfeest

Algemeen 1.867 keer gelezen

Zevenhuizen - Voor het echte kerstgevoel moet je bij Intratuin Zevenhuizen zijn. Hier vind je alles om er een schitterend kerstfeest van te maken. Dus stap ook in de wondere wereld van Fairytale Christmas en dompel je onder in de sfeer en gezelligheid vol glitter en glans. Bekijk de grootste presentatie kerstdorpen van de regio en maak kennis met de laatste trends voor de mooiste tijd van het jaar.

De sfeer van Kerstmis is niet te missen bij Intratuin Zevenhuizen. Bij aankomst op het parkeerterrein word je verwelkomd met gezellige muziek. De buitenkant van het tuincentrum is voorzien van sfeervolle verlichting die vooral in de avonduren perfect tot zijn recht komt. Eenmaal binnen passeer je een groot sprookjeskasteel en kan het kerstgevoel beginnen. Suzanne Droogh is maar wat trots op de show die ze samen met haar collega’s heeft neergezet. “We hebben er weken aan gewerkt – ook in de avonduren – maar nu het af is ziet het er weer prachtig uit en komt het thema overal goed tot zijn recht. Vooral kinderen zijn gek op alle bewegende presentaties, onze draaimolen en de bekende kersttrein.”

De presentatie kerstdorpen is de grootste van de regio. Nergens anders vind je zo’n enorme sortering. Die vind je allemaal terug in prachtige berglandschappen, waterpartijen en complete dorpjes waar je overheen kunt lopen via touwbruggen. Er is zelfs een glazen bol waar kinderen in kunnen kruipen zodat ze volledig omringd zijn door water.
Ook liefhebbers van Instagram kunnen hun hart ophalen. “Overal in de show hebben we fotomomentjes gecreëerd”, legt Droogh uit. “Hier kunnen mensen plaatsnemen in een arrenslee, achter een piano, in een grijpmachine, fotolijst of aan de bar. Leuk voor in het gezinsfotoboek of om te posten op Insta of andere social media. Vergeet ons natuurlijk niet te taggen op #intratuinzevenhuizen of #intratuinzevenhuizenkerstshow.”

Thema’s
De kerstshow is ingericht per thema. Zo zie je alles van een bepaalde kleurstelling, trend of stijl overzichtelijk bij elkaar. Van klassiek en ingetogen, tot overdadig en modern. “We hebben ons assortiment ornamenten en hangers nog verder uitgebreid”, vertelt Droogh enthousiast. “Klassieke kerstfiguren en engeltjes, maar ook sportartikelen, etenswaren, drankjes en Disneyfiguren. Zo kan iedereen de kerstboom een persoonlijk tintje geven door hem vol te hangen met dingen waar men van houdt.”
Bij het kerstfeest hoort natuurlijk een feestelijk gedekte tafel, inclusief gezellig (led)kaarslicht. Dat is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Met de feestelijke tafelaankleding van Intratuin wordt het in elk geval gezellig tafelen tot in de kleine uurtjes.

Kerstmis is niet compleet zonder een kerstboom. “We hebben een ruim assortiment kunstkerstbomen en boomframes, ook geschikt voor in kleinere ruimtes. De echte kerstbomen verkopen we vanaf half november.”

Wil je tijdens het kerstshoppen even uitrusten met een hapje en een drankje, neem dan plaats in het compleet vernieuwde restaurant. Kies iets lekkers bij de verschillende uitgiftestations en neem plaats in de vernieuwde zitjes waar je ogen te kort komt. Intratuin Zevenhuizen heet immers niet voor niets ‘Verwonder Land’.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding