Het vernieuwde horecagedeelte bij Intratuin Zevenhuizen
Het vernieuwde horecagedeelte bij Intratuin Zevenhuizen Intratuin Zevenhuizen
Advertorial

Compleet vernieuwd restaurant bij Intratuin Zevenhuizen

Algemeen 1.210 keer gelezen

Zevenhuizen - Sinds oktober is iedereen weer welkom in ons compleet vernieuwde restaurant. Het restaurant heeft een flinke verbouwing achter de rug. Zo zijn de keuken en buffetten opnieuw ingedeeld voor een betere doorstroming en werkwijze. Het restaurant biedt plaats aan ruim 250 bezoekers. Neem plaats in één van de diverse knusse hoekjes en waan je in een botanische tuin. Er is gebruik gemaakt van rijke materialen en warme tinten welke je zullen inspireren en verrassen. Zo hebben we voor iedereen een fijne plek gecreëerd waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een kop koffie met wat lekkers.

Botanische tuin
In samenspraak met de architect is er gekozen om het botanische gevoel van het tuincentrum terug te laten komen in het restaurant. Zo hebben we zorgvuldig gekeken wat er hier toegepast moet worden waardoor de bezoeker graag binnenkomt en waar de ruimte een inspirerende belevenis wordt. De gekozen stoffen en kleuren met diepe contrasten maken deze belevenis compleet. Als finishing touch hebben we rijkelijk zijde planten toegevoegd om het botanische gevoel in de afzonderlijke zones te versterken. De verbindende factor van alle zones is de neon slinger die als een verleider de bezoeker, met zijn golvende vormen, door de hele ruimte leidt.

Verantwoorde producten
In tegenstelling tot de indeling van het restaurant is er helemaal niets veranderd aan onze maaltijden. We werken het liefst met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats voor je ogen. Vier keer per jaar presenteren we een overheerlijk nieuw menu met ingrediënten van het seizoen, liefst uit de volle grond. Deze zijn namelijk vol van smaak en minder belastend voor het milieu. Naast het wisselende menu kun je altijd genieten van heerlijke sandwiches, tussendoortjes, gebak en diverse warme gerechten.

Kun je er geen genoeg van krijgen? Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe horeca? Kom dan snel langs bij Intratuin Zevenhuizen en bezoek ons restaurant.

TIP: Combineer een heerlijke warme maaltijd in ons restaurant met een bezoek aan onze Kerstshow. Deze is ‘s avonds op zijn allermooist. 

Afbeelding
Afbeelding