Logo hartvanzuidplas.nl
Vajen steekt Moordrechtenaren met glazen potjes op straat een hart onder de riem.
Vajen steekt Moordrechtenaren met glazen potjes op straat een hart onder de riem. (Foto: Eelco Slingerland)

Opa's, oma's, vaders en moeders van Zuidplas: gegroet

  •   keer gelezen   Ingezonden

Zuidplas - Bij opa's, oma's, vaders, moeders, andere ouderen en soms óók kinderen kunnen we nu even niet op bezoek. Ze met een groet in Hart van Holland een hart onder de riem steken, kan wél. Verpakt in maximaal vijftig woorden mailden lezers na een oproep op Facebook hun boodschap aan de redactie en geven hun dierbaren zo iets om op terug te vallen of naar uit te kijken.

Lieve opa en oma (Rip), we missen jullie en we houden van jullie! We hopen dat we snel weer bij jullie mogen spelen. Liefs Nick, Dave, Viènn, Finn van der Pol, Zevenhuizen.

Lieve (o)pa Jan de Gruijl in Moordrecht, 3 april ben je jarig, maar helaas geen mooi feestje voor jou dit jaar. Daarom willen wij jou op deze manier een hele fijne 66ste verjaardag wensen! Veel liefs, Astrit, Wendy, Cataleya en Demian, Moordrecht.

Lieve opa Ab en oma Thea van der Elst in Zevenhuizen, wat jammer dat we nu op woensdag niet kunnen knuffelen, spelen, bouwen en een eitje eten. Hopelijk tot snel! -x- Stijn en Lisa van der Elst, Moerkapelle.

Lieve cliënten van Vierstroom Verpleeg Thuis, met dit bericht wil ik u een hart onder de riem steken in deze eenzame tijd. Mijn collega’s en ik zullen bij u blijven komen en maken graag een praatje met u of drinken met u een kopje koffie. Warme groet, Angelique Dekelver-Sleeuwenhoek.

Lieve opa Ab en oma Thea van der Elst in Zevenhuizen, wat missen wij jullie enorm! Stay safe! Love you, tot snel! Ferry, Trees, Bo en Tess.

Lieve opa Kees en oma Marianne Bukman in Moerkapelle, zwaaien voor het raam is toch niet hetzelfde als knuffelen met oma en dronevliegen met opa. Hopelijk mogen we snel weer naar binnen. Dikke kus, Stijn en Lisa van der Elst, Moerkapelle.

Lieve opa Leo en oma Gerda Bouwman, wij missen jullie heel erg en hopen dat we allemaal gezond en blij hierdoorheen komen en snel weer te komen kroelen en spelen. Liefs Rens, Jill, Jade en Robin, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lieve oma Anneke Dambrink in Nieuwerkerk aan den IJssel, we houden van u en we missen u! We hopen dat deze tijd snel voorbij is en we elkaar weer kunnen zien. Heel veel liefs en blijf gezond! Een knuffel van ons, Yannick, Judith, Céline, David & Yvonne, Waddinxveen.

Lieve oma 't Hoen in Nieuwerkerk aan den IJssel, ik mis je heel erg en ik hoop dat ik je snel weer kan pesten, haha. Liefs en kusjes van Bjorn.

De hartelijke groeten (we missen jullie wel hoor!) aan de ouders en andere familieleden van Lotte, Bram, Miriam, Kardy, Merel, Fleur, Iris, Joanne, Nienke, Marcus, Danny, Daniel, Kevin, Janita, Pjotr, Alex, Wilke, Remco en Sanna, bewoners van het Ouderinitiatief de Zuidplas in Moordrecht.

Lieve opa en oma Bo in Zevenhuizen, ik ben best verdrietig dat ik niet bij jullie op visite kan komen, we hopen dat alles snel weer normaal is. Ik mis jullie! Dikke knuffel van Levi. Ook van papa en mama.

Lieve opa (Dirk) en oma Corrie in Zevenhuizen, wat vinden wij het vervelend dat we niet gezellig bij jullie op visite kunnen, maar weet dat we aan jullie denken en dat we het snel allemaal in gaan halen. We houden van jullie. Liefs, Sylvana en Rico, Daan en Jesse, Cortine, Mariëlle en Natalja.


OPROEP 
Wilt u ook iemand een hart onder de riem steken?

Mama's en papa's die verplicht thuiswerken en en passant ook nog op het schoolwerk van de kinderen moeten letten bijvoorbeeld. Of de buurvrouw die zich als werkende in de zorg het vuur uit de sloffen loopt?

Stuur dan een berichtje naar redactie@hvh-zuidplas.nl.


 * Wilt u graag uw mening geven?  Word dan lid van ons burgerpanel TipZuidplas.  

Meer berichten