[Ingezonden] Bronstige boa’s en dure seksrel
Logo hartvanzuidplas.nl
<p>Een ingezonden brief van een inwoner van Zevenhuizen noemt het onderzoek naar de affaire &#39;weggegooid geld&#39;.</p>

Een ingezonden brief van een inwoner van Zevenhuizen noemt het onderzoek naar de affaire 'weggegooid geld'.

(Foto: archief)
Ingezonden Seksaffaire gemeentehuis

Bronstige boa’s en dure seksrel

  •   keer gelezen   Ingezonden

Het is augustus als enkele bronstige boa’s met een ‘seksrel’ het nieuws halen. Nederland heeft er besmuikt om gelachen of er de schouders over opgehaald. Niks aan de hand, maar… het speelde in het gemeentehuis. Oei, en dat is in Zuidplas een zwaar en ernstig misdrijf, erger nog dan moord.

Dan lees ik in Hart van Holland van 9 december dat er een onderzoek heeft plaatsgevonden dat 25.663 euro heeft gekost. Ronduit schandalig. Belastinggeld. Geld van de burgers. Weggegooid geld. Er zijn ‘tientallen uren videobeelden en gegevens op zakelijke telefoons’ bekeken.

Tientallen uren? Dat moeten potente boa’s zijn. De gemeente mag blij zijn met zulke energieke boa’s. In plaats van een bloemetje wordt er een kapitaal van dik 25.000 euro belastinggeld verkwanseld aan dure onderzoeken. 

De burger vraagt zich af of ze op dat gemeentehuis niets beters te doen hebben. Is er dan geen leidinggevende die zegt: ‘Jullie zijn iets te ver gegaan, laat het niet meer gebeuren, anders lig je eruit!’ Punt. Afgehandeld.

Het wordt nog erger: ‘Op de video’s waren mensen te zien die seksuele handelingen LEKEN uit te voeren achter ramen van het gemeentehuis...’ LEKEN? Dus het is niet eens bewezen en de uitkomsten van het onderzoek worden niet openbaar gemaakt.

De gemeente moet zich doodschamen. Zeker in een tijd dat elke gemeente grote tekorten heeft vanwege coronamaatregelen. Ik weet hier om de hoek nog wel wat stukjes bestrating waar 35 jaar niets aan is gedaan, en die gemakkelijk opgeknapt hadden kunnen worden voor minder geld.

  • Henk van Dongen, Zevenhuizen
Meer berichten