Logo hartvanzuidplas.nl
Foto: Pixabay/Gerd Altmann
Ingezonden brief

‘Laat je niet bang maken door virushysterie’

  •   keer gelezen   Ingezonden

Helaas is de situatie door de (nieuwste corona-, red.)maatregelen tien keer slechter geworden dan die al was. Ons land gaat naar de afgrond en dat was ook de bedoeling van de WHO, Big Farma en een stel psychopaten die helaas ook deel uitmaken van deze regering.

Wat in de mainstream media komt, zijn leugens en halve waarheden. Vredige demonstraties worden met opzettelijk geweld uit elkaar geknuppeld waarbij ook al aardig wat slachtoffers zijn gevallen. 

Het is één grote poppenkast van machtsvertoon. Erger nog, ze lokken het zelf uit door Romeo’s in te zetten, anders hebben ze geen reden om op te treden. Het is een groot schandaal wat er nu gebeurt. Er zijn zoveel mensen totaal de weg kwijt, en die zich in laten pakken door dit absurde beleid. 

Het ging om een virus, te gek voor woorden, geen woord of voorlichting over gezonde voeding en vitaminen om je weerstand te verhogen. Nee, dat wordt in de kiem gesmoord, want dan hebben ze de vaccinaties voor niets gemaakt en worden miljarden weggegooid. Het is te triest voor woorden.

Ik vertrouw niemand meer van de overheid en politie. Hopelijk doen jullie niet mee aan die leugens en doorzien jullie hoe deze hele operatie in scène wordt gezet. 

Mensen sterkte, houd je rug recht en doe alleen dingen die te rechtvaardigen zijn. En vooral… laat je niet bang maken door de virushysterie.

  • Mw. J.W. Boot, Nieuwerkerk aan den IJssel

Meer berichten