Logo hartvanzuidplas.nl

De Vries verlaat Moerkapelle

  •   keer gelezen   Sport

VOETBAL
Moerkapelle – Moerkapelle en trainer John de Vries beëindigen na het lopende seizoen hun samenwerking. Dat nieuws maakte voorzitter Martien Zijderhand zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend.

De Vries trad twee jaar geleden aan als trainer van Moerkapelle. Hij nam midden in het seizoen de ploeg over van de ontslagen Stuart Bergen. Ondanks dat er bij Moerkapelle veel waardering is voor de inzet en het werk van de oefenmeester bleven de sportieve resultaten het afgelopen seizoen achter. Moerkapelle won dit seizoen in twaalf wedstrijden nog maar twee keer en staat in de vierde klasse C op de voorlaatste plaats met slechts acht punten.

"Onder leiding van John de Vries is er de afgelopen maanden veel, zo niet alles aan gedaan om tot goede resultaten te komen", zei Zijderhand in zijn nieuwjaarsspeech. "Ondanks deze inspanning is het ons helaas niet gelukt om afstand te nemen van de kelder van de ranglijst." Hij riep de spelers van de hoofdmacht op om er als team te staan. "Dat betekent elkaar steunen en samen de strijd aangaan. Gelukkig is er nog een half seizoen te gaan en kunnen we alleen nog maar stijgen op de ranglijst."

Meer berichten