Logo hartvanzuidplas.nl

Ook Joop Verbeek kan Moerkapelle niet aan zege helpen

  •   keer gelezen   Sport

VOETBAL
Moerkapelle – Het lukt Moerkapelle maar niet om van de laatste plaats in de vierde klasse C weg te komen. Zaterdag leidde het in de uitwedstrijd tegen Rijnstreek met 1-3, maar uiteindelijk moest Moerkapelle genoegen nemen met een punt: 3-3.

De laatste Moerkapelse competitiezege dateert van 4 november en toen was Rijnstreek de tegenstander (4-1). Dat Moerkapelle zaterdag in de return niet tot een driepunter kwam was voor interim-trainer Gerben van der Neut, die John de Vries verving, een fikse tegenvaller. "Dit voelt als een nederlaag", zei hij.

Moerkapelle had in Joop Verbeek zijn grote man. De aanvaller scoorde drie keer. "We weten dat hij een goede speler is", reageerde de trainer. "Maar hij heeft door een lange vakanties en een blessure veel trainingen en wedstrijden moeten missen. In de vorm van zaterdag is hij een versterking voor ons. Dat lijkt me duidelijk." Na zijn derde treffer in de zestigste minuut leek de winst voor Moerkapelle, maar in het restant gaf de hekkensluiter van het klassement alsnog de zege uit handen. "Zeer ongelukkig", noemde Van der Neut het verloop van de slotfase. "We hebben dit seizoen geen greintje geluk gehad."

Meer berichten