Logo hartvanzuidplas.nl

Groeneweg viert op 1 juni 90-jarig bestaan

  •   48 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Zevenhuizen – Groeneweg viert op zaterdag 1 juni het 90-jarig bestaan. Sportpark Van 't Verlaat zal die dag in het teken staan van een aantal activiteiten, waaronder een groot feest.

Groeneweg werd opgericht op 28 mei 1929. "1 juni is de eerste zaterdag", zegt voorzitter Ed Roos. "Of er iets speciaals gaat gebeuren? Gewoon op zijn Groenewegs."

Roos zei zaterdag tijdens zijn toespraak op de nieuwjaarsreceptie dat zijn club de komst van weekendvoetbal toejuicht. "Het gaat niet goed met het zondagvoetbal. Er moet wat gebeuren. Een integratie van het zaterdag- en zondagvoetbal lijkt me een prima oplossing. Hoe eerder hoe beter."

Roos bevestigde ook dat de liefde tussen Groeneweg en trainer René van Beek nog lang niet bekoeld is. "Wij kijken door de slechte resultaten van de eerste competitiehelft heen. René ligt nog vast tot de zomer van 2021 en daar zijn we heel blij mee. Hij past bij ons, zoals de club ook bij hem past."
Van Beek is bezig aan zijn achtste seizoen bij Groeneweg, waarmee hij vorig seizoen een historische promotie naar de eerste klasse bewerkstelligde.

Meer berichten