De voorzet van Bas Roos in de slotfase werd gepromoveerd tot doelpunt.

Groeneweg: vier goals, maar toch 2-2

Sport 290 keer gelezen

VOETBAL
Zevenhuizen – Groeneweg beleefde zondag tegen Antibarbari een uitermate vreemde voetbalmiddag. Het scoorde vier keer, maar won desondanks niet: 2-2.

Voor Groeneweg was het in de tweede klasse het eerste punt van deze competitie. Dat de pupillen van trainer René van Beek met een lach het kunstgras op sportpark Van 't Verlaat verlieten, had vooral te maken door de late 2-2 van Freek Hoogeveen. De aanvaller, dit seizoen uiterst trefzeker, promoveerde in de slotfase een voorzet van rechtsback Bas Roos tot doelpunt.

Hoogeveen was niet de enige speler van Groeneweg die het doel wist te vinden. Alleen was het jammer dat Jay-Jay Grootscholten en Rick Willemsen dat deden namens de Rotterdamse bezoekers. Grootscholten werkte de bal in eigen doel nadat Antibarbari in de 29ste minuut een vrije trap kreeg. Nadat Mario van Dieren op aangeven van Freek Hoogeveen de ruststand op 1-1 had bepaald, kwam de thuisploeg in de tweede helft in de regen opnieuw ongelukkig op achterstand. Via de schoen van Rick Willemsen verdween de bal achter doelman Niels Heijkoop in het doel: 1-2. Groeneweg ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker. Vlak voor het scheiden van de markt kreeg het loon naar werken: 2-2.