Logo hartvanzuidplas.nl
Laurens Sluiter. (archiefbeeld)
Laurens Sluiter. (archiefbeeld)

Spel Moerkapelle onder de maat

  •   72 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Moerkapelle - Bij Moerkapelle was er na de 0-3 nederlaag tegen GSV uit Gouda berusting. "Het was ver onder de maat", was trainer Martijn Peters duidelijk. "Het was gewoon slecht."

Moerkapelle dacht tegen GSV een goede kans te maken om de vierde overwinning van de competitie te boeken, maar de thuisploeg zat geen moment in de wedstrijd. "Het begon al met de inspeel-pass die vrijwel nooit aankwam", reageerde Peters. "We creëerden ook nauwelijks kansen." Toch was de eerste grote kans voor Moerkapelle, maar bij Laurens Sluiter stond het vizier niet op scherp. "Net als veel andere spelers had Laurens zijn dag niet. Normaal blijft hij in een één tegen één rustig en had hij de bal binnen geschoven, nu schoot hij hoog over."

Balen deed Peters vooral van de tweede tegengoal die viel uit een corner. "Hoe slecht je ook speelt, dat mag niet gebeuren. Iedereen kent de afspraken en bij dode spelmomenten heeft iedereen zijn vent. Dan mag je je tegenstander niet laten weglopen. Het is ons dit seizoen al vaker overkomen. Daar gaan we het deze week wel even over hebben."

Meer berichten