Logo hartvanzuidplas.nl
Maurice Eckhardt was fit genoeg om te beginnen, maar ging er na rust af. (foto: archief HvH)
Maurice Eckhardt was fit genoeg om te beginnen, maar ging er na rust af. (foto: archief HvH)

Late tegengoal dompelt Groeneweg in rouw

  •   117 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Zevenhuizen - Groeneweg moest tegen VVIJ een bittere pil slikken. In blessuretijd kregen de bezoekers een ingooi waar de thuisclub recht op had. Een beslissing met grote gevolgen. In de aanval die volgde scoorde VVIJ het enige doelpunt: 0-1.

"De scheidsrechter floot geen slechte wedstrijd, maar hier zat hij wel mis", reageerde Groeneweg-trainer René van Beek. "De spelers waren er kapot van. Dat is logisch, want wij verdienden niet te verliezen."

Groeneweg wilde de zege van vorige week bij Excelsior'20 – de eerste wedstrijd in de tweede periode – een goed vervolg geven. Na een gelijkwaardige eerste helft had de thuisclub duidelijk het beste van het spel

tegen de mede-middenmoter uit IJsselstein. Kansen waren er voor Maurice Eckhardt, Mike Karreman, Mario van Dieren en Sam Boudewijn. "We kregen de bal er echter niet in. Ik had me net verzoend met een gelijkspel toen dat moment bij de lijn zich voordeed. De ingooi werd doorgekopt en met een laag schot scoorde VVIJ. Heel frusterend, omdat we opnieuw de kans laten liggen om de aansluiting met de subtop te realiseren. Dat is ons dit seizoen al vaker overkomen."

Groeneweg speelde met dezelfde elf als tegen Excelsior'20. Ook Maurice Eckhardt was fit genoeg om te starten. De spits kreeg echter last van zijn hamstring en moest na de rust worden vervangen.

Meer berichten