Logo hartvanzuidplas.nl
Glenn Telusa is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Moordrecht.
Glenn Telusa is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Moordrecht. (Foto en tekst: Erik van Leeuwen)

Trainer Glenn Telusa en Moordrecht na één seizoen uit elkaar

  •   217 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Moordrecht – De samenwerking tussen Moordrecht en trainer Glenn Telusa eindigt na dit seizoen. Dat hebben club en trainer volgens voorzitter Ton Redegeld in goed overleg besloten.

Telusa (49) volgde vorig jaar zomer Dennis de Jong op. Hij tekende een contract voor één seizoen. "Iedereen kan zien dat we een moeizaam seizoen hebben. We zijn veel ervaren spelers kwijtgeraakt en Glenn is niet bepaald in een gespreid bedje terechtgekomen", zegt Redegeld.

Moordrecht pakte tot nu toe pas vijf punten. De club voegde in de loop van het seizoen clubman Bobby Leiwakabessy toe aan de technische staf.

Redegeld: "Er zit een stijgende lijn in, qua prestaties en resultaten. In de laatste wedstrijd tegen Bergambacht speelden we echt heel goed, maar we stonden wel weer met lege handen. Met Glenn samen zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is als onze wegen aan het einde van het seizoen scheiden."

Spelersbestand inventariseren
Moordrecht heeft nog geen nieuwe trainer op het oog. "We gaan ons beraden. Het zal niet makkelijk worden iemand te vinden die bij ons past. We zijn ook druk bezig om het spelersbestand te inventariseren. We hopen dat de hele spelersgroep door wil, de voortekenen daarvan zijn in elk geval goed. Daarnaast hopen we dat een aantal jeugdspelers wil doorstromen naar de selectie. Op dit moment hebben we geen blessures, maar als we die wel hebben, is veertien man erg krap."

Meer berichten

Wat vindt u?

Ben jij al lid van ons burgerpanel TipZuidplas?Reageren!