Logo hartvanzuidplas.nl
Valerie Krijgsman (l) en Monique Vos, de finalisten van het damesenkelspel.
Valerie Krijgsman (l) en Monique Vos, de finalisten van het damesenkelspel. (Foto: pr)

Finaleweekend Love'70 als opwarmer voor clubcompetitie

  •   keer gelezen   Sport

TENNIS
Moerkapelle – Stefan Sallevelt en Monique Vos zijn de clubkampioenen van Love’70 van dit jaar. Sallevelt bleef in de finale Glenn Krijgsman de baas, Vos klopte Valerie Krijgsman. Het finaleweekend was de opwarmer voor de clubcompetitie, die komend weekeinde begint. Love’70 doet met zeven teams mee.

De clubtitelstrijd bij de Moerkapelse vereniging werd dit jaar anders dan andere jaren georganiseerd. De sportcommissie koos voor een ruime opzet. De leden die zich hadden aangemeld voor de clubkampioenschappen in het enkel-, dubbel- of gemengd dubbelspel konden gedurende de zomermaanden de poulewedstrijden spelen op een moment dat het hen uitkwam. Zo werd de drukte van de wedstrijden gespreid. Alleen het finaleweekend stond vast. 

Afgelopen zaterdag was de ontknoping van het herendubbel. Jan Verheij en Glenn Krijgsman wonnen de finale met 6-3 en 6-2 van Stefan Sallevelt en Roy Roeven. In het damesenkelspel bereikte Valerie Krijgsman de finale, maar zij was daarin geen partij voor Monique Vos die met haar routine met duidelijke cijfers won: 6-0 en 6-1. 

De eindstrijd bij de heren was spannender. De beslissing tussen Stefan Sallevelt en Glenn Krijgsman viel in de derde set. Sallevelt trok aan het langste eind en prolongeerde zijn titel.

Krijgsman kan met zijn zus Valerie alsnog een titel pakken, want zij staan in de finale van de mix. Deze wordt binnenkort gespeeld. 

Meer berichten