Djazz Manusama wordt node gemist bij Moordrecht. (foto: archief HvH)

Doelpuntendroogte bij Moordrecht duurt voort

Sport 214 keer gelezen

VOETBAL
Moordrecht – De zoektocht van Moordrecht naar doelpunten was ook in de tweede bekerwedstrijd tevergeefs. In Achthuizen op bezoek bij FIOS kreeg de ploeg van Max Hiariej en Bobby Leiwakabessy een lesje in effectiviteit: 3-0.

Moordrecht had het geluk niet aan zijn zijde. In de derde minuut ging de kopbal uit een corner bij FIOS over de doellijn, maar de scheidsrechter was de enige persoon op het sportpark die het doelpunt miste. Nadat een vrije trap van de bezoekers over het doel was gegaan, strafte FIOS een slordigheid in de Moordrechtse defensie af: 1-0. Ook na rust waren de gasten vaak voetballend beter, maar brak het grote gebrek aan scorend vermogen de bewoners van sportpark ‘t Lage op.

Het was de vierde keer op rij dat Moordrecht niet scoorde. “Dat gebrek aan scorend vermogen is wel een pijnpunt”, constateerde keeper Dave van den Berg. “We zijn daarentegen voorin ook nog niet compleet geweest.” Net als vorige week ontbrak Djazz Manusama. “Dat is een speler die het verschil kan maken. Met een individuele actie, maar hij kan met zijn spel ook andere spelers laten functioneren.”