Logo hartvanzuidplas.nl
(foto: Nico Perdijk)
(foto: Nico Perdijk)

Eerste driepunter voor Reco ZVH

  •   keer gelezen   Sport

VOLLEYBAL
Zevenhuizen – Reco ZVH is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. De Zevenhuizenaren, die een dramatische eerste competitiehelft speelden, versloegen zaterdag nummer vier VoCASA met 1-3 (22-25, 25-22, 23-25, 25-27).

Door de eerste driepunter vergrootte ZVH het puntentotaal van twee naar vijf. De hekkensluiter heeft bovendien weer zicht op Numidia (acht punten) en VCN (negen). Het duel met VoCASA in Nijmegen toonde volgens trainer/coach Kristian van der Wel veel gelijkenissen met het eerste treffen in Zevenhuizen. “Toen viel het de kant van VoCASA uit, nu naar ons. We hebben gewonnen door onze service-pass.”
ZVH liet in de laatste wedstrijd van 2021, tegen Orion, al beter spel zien. “De overwinning op VoCASA is het resultaat van de afgelopen weken, waarin we stevig zijn blijven trainen”, zei Van der Wel, die Vincent van der Kraats zag uitblinken. De diagonaalaanvaller was goed voor 19 punten.
ZVH begon met Mats Kruiswijk en wisselde minder dan in de wedstrijden van vorig jaar. Dat was volgens Van der Wel bewust. “We hebben het accent iets verschoven, van ontwikkeling- naar prestatiegericht.”
Vandaag, woensdag 12 januari speelt ZVH de inhaalwedstrijd bij SSS, zaterdag is de thuiswedstrijd tegen Taurus, die vanaf 19.30 te zien via de livestream.

Meer berichten