Tegen Zestienhoven behaalde Groeneweg de veertiende competitiezege van dit seizoen.

Groeneweg na winst terug op kop

Sport 258 keer gelezen

VOETBAL
Zevenhuizen – Groeneweg heeft dinsdagavond in de inhaalwedstrijd bij Zestienhoven in Rotterdam geen fout gemaakt. De Zevenhuizenaren zegevierden met 0-2, waardoor zij de koppositie heroverden op CKC, dat één wedstrijd meer had gespeeld.

Groeneweg, dat in zestien wedstrijden veertien keer de drie punten pakte, kreeg de overwinning niet cadeau van Zestienhoven. Vooral voor rust hadden de bezoekers moeite om het middenveld in de hand te houden. De thuisploeg speelde fysiek en daar had de ploeg van trainer René van Beek het erg lastig mee. In de tweede helft speelde Groeneweg een stuk scherper. Dat kwam tot uitdrukking in een groot veld- en kansenoverwicht. Rick Sleeuwenhoek, terug van een blessure, en Dyon van der Graaf scoorden.

Groeneweg heeft nu weer één punt voorsprong op CKC. Over anderhalve week staat Groeneweg-CKC op het programma.