Logo hartvanzuidplas.nl
Foto: ASW Autoschade
Vacature

Allround autospuiter/voorbewerker | ASW Autoschade

  •   keer gelezen   Zakelijk

Voor onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een: allround autospuiter / voorbewerker (40 uur, man/vrouw, Waddinxveen)

Functieomschrijving
Als voorbewerker/autospuiter ben je verantwoordelijk voor het strak maken en aflakken van auto’s, vrachtwagens, bussen, motoren, trailers etc. Ervaring met meer kleuren spuitwerk is een pré. Je bent verantwoordelijk voor het correct afspuiten van het voertuig en het zelfstandig uitvoeren van de controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een servicegerichte organisatie. Wij zijn een bedrijf met een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je bij ons cursussen en opleidingen volgen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Bedrijfsprofiel
ASW Autoschade Waddinxveen is onderdeel van de Van der Linden Groep en is een ultramodern gecertificeerd BOVAG-garantiebedrijf en Hyundai Merk Erkend Schadebedrijf. Met ons team verzorgen wij de complete schadeafhandeling en het schadeherstel van personenvoertuigen en bedrijfswagens. In onze 28 meter lange spuitcabine kunnen wij volgens de meest innovatieve technieken, veilig en duurzaam schades herstellen aan waterstofauto’s, bedrijfsauto’s, vrachtwagens, stadsbussen, boten, hijskranen, werkmaterieel. Daarnaast verzorgen wij alle vormen van industrieel spuitwerk.

Contact
Voor nadere informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Karin Knop – Van der Linden, operationeel directeur.
T. 0182 – 632 100
E-mail: karin.knop@vanderlinden-groep.nl
Website: www.asw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer berichten