Bij burgemeester Han Weber hangt de vlag uit om cruciale beroepsgroepen een hart onder de riem te steken. (foto: Twitter Han Weber)
Bij burgemeester Han Weber hangt de vlag uit om cruciale beroepsgroepen een hart onder de riem te steken. (foto: Twitter Han Weber)

Bedankje, felicitatie en peptalk

Lieve opa en oma Van der Kraats, ik vind het jammer dat we niet meer op bezoek kunnen komen en mis jullie heel erg. Daarom dit berichtje en een dikke knuffel van Eline (Zevenhuizen).

Lieve Eline, morgen ben je jarig en daarom zeggen wij zo alvast gefeliciteerd! Helaas geen feestje dit jaar, maar we vieren het toch samen. Dikke knuffel van papa en mama.

Lieve kinderen van de St. Jozefschool in Moordrecht, al drie weken is de school gesloten. Wat missen alle juffen en de meester jullie enorm. De lessen op afstand zijn leuk maar het allerliefst zouden we morgen weer naar school gaan om jullie weer te kunnen zien. Gewoon in de klas zitten, samen buitenspelen, rekenen en taal doen, met elkaar lol hebben en lachen. Hopelijk kan dat weer snel, wij kijken er al naar uit. Heel veel liefs van alle juffen en de meester.

Lieve oma van der Wilt, jammer dat wij u niet mogen en kunnen bezoeken. Wij denken veel aan u en hopen dat u met puzzelen en de tv de dag een beetje door kunt komen. Liefs, Paul, Joke, Mark, Sharona, Lisanne en Jeroen (Zevenhuizen).

Wat was dat een verrassing, in de hal van ons appartementengebouw De Rank in Moordrecht ineens een emmer vol gele tulpen. Afzender: het Ouderinitiatief! Iedere bewoner mocht een bos meenemen. Die staat nu bij mij in de kamer vrolijk te wezen in deze eenzame coronatijd. Heel hartelijk bedankt! Trudy Knoester-Baak.

Dave en Mathilde (in Moordrecht), wat zijn jullie een kanjers. Thuiswerken, kinderen lesgeven en dan nog gaan verhuizen. En ook nog de verjaardagen van Dave, Jack en Kate die niet door kunnen gaan. Jullie hebben een hoop ballen hoog te houden, maar het gaat jullie goed af. Chapeau! Gery en Marjon (Nieuwerkerk).

Rob en Claudia (in Nieuwerkerk) voor jullie alle lof nu jullie thuiswerken en de kinderen moeten helpen met het huiswerk. Liefs Gery en Marjon.

Lieve opa en oma Alblas uit Moerkapelle. Ik vind het heel jammer dat ik nu niet bij u kan komen spelen, want ik mis jullie wel. Maar ik hoop dat het snel weer kan. Dikke knuffel van Sofie de Vries uit Groot-Ammers.

Lieve collega’s van de Zevenster, wij zijn supertrots deel uit te maken van een superteam, in deze moeilijke tijd. Keep on the good work, samen staan we sterk. Stay save! Veel liefs van De Nachtsterretjes, Jolanda, Jeannette, Miranda, Anja en Anneke.

Lieve oma Jenny en ome Marco de Graaff in Zevenhuizen, jammer genoeg kunnen we nu niet langskomen. We wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen elkaar gauw weer te zien. We missen jullie. Liefs Tessa, Thijmen en papa en mama natuurlijk (Nesselande).

Lieve oma Koole in Zevenhuizen, al zovele jaren elke week samen op pad en samen vrijwilligerswerk, nu kunnen we nergens heen en zie ik u alleen met raambezoek, u wordt er zo verdrietig van en ik ook. Hoop dat dit gauw voorbij is, dan gaan we allemaal leuke dingen doen. Liefs, Bianca, Martin, Lars, Carmen (Waddinxveen).

Lieve opa Frans en oma Truus, wat missen wij jullie. We hopen dat we snel weer bij jullie een lekkere warme stroopkoek kunnen eten en een dikke kus en knuffel kunnen geven. Dikke kus, Zoe, Lola en Joep (Zevenhuizen).
Lieve oma Hoogerdijk, hartelijk gefeliciteerd met uw 86e verjaardag. We vinden het heel jammer dat we nu niet met u een taartje kunnen eten, maar gelukkig wordt u in De Zevenster ook goed verzorgd. Veel liefs Annika, Daniël, Niels, Mirjam, Romy, Kristel en Linde uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Moerkapelle en Rotterdam.

Lieve opa en oma Van Woudenberg in Zevenhuizen, we willen laten weten dat wij aan jullie denken. Gelukkig vertrouwen we erop dat het goed komt en dat wij jullie snel weer kunnen knuffelen. Liefs van jullie kinderen en kleinkinderen uit Bleiswijk, Moerkapelle, Waddinxveen en Zevenhuizen.