Afbeelding
Foto:

Nieuwbouwwoning in Esse Zoom online reserveren

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een gezellige en drukbezocht 'pre-sale event' zat er bij de start van de verkoop van een nieuwe fase in woonbuurt Esse Zoom, door maatregelen vanwege het coronavirus, niet in. Als alternatief kunnen mensen nu online een nieuwbouwwoning reserveren.

Voor de start van de pre-sale werd er eind maart een digitaal loket ingericht. Belangstellenden zijn zo in de gelegenheid de verkoopdocumentatie te bekijken en het inschrijfformulier te downloaden. Inschrijven, met een voorkeur voor één of meerdere bouwnummers, kon sinds 1 april en al op 3 april startten de eerste gesprekken.

De voorverkoop loopt tot medio mei; in deze periode kunnen woningen gereserveerd worden. Romée Kleipool, verkoopmanager bij vastgoedontwikkelaar Blauwhoed: “Dit betekent dat belangstellenden die zich niet hebben ingeschreven maar toch geïnteresseerd zijn in één van de woningen, nog steeds in aanmerking kunnen komen voor die woning. Als namelijk tijdens het kennismakingsgesprek blijkt dat er geen reservering wordt gedaan, komt de woning weer beschikbaar.”

Speels opgezette buurt
De 25 woningen van De Zoomers liggen in het midden van de wijk Esse Zoom. Tussen de laan Colorado en het toekomstige park, komt een speels opgezette buurt in Oud-Hollandse stijl met verspringingen en variatie in gevelkleur. In het project worden eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een voor Esse Zoom nieuw woningtype; de bungalow, gerealiseerd. Info: www.dezoomers-essezoom.nl.