Een boeket bestaande uit dahlia's en lelies in diverse varianten. (foto: iBulb)
Een boeket bestaande uit dahlia's en lelies in diverse varianten. (foto: iBulb)

Bloemen maken van een huis een thuis

De één brengt makkelijker sfeer in huis dan de ander. Bloemen dragen altijd bij aan de sfeer: ze zijn vrolijk, kleurrijk en brengen leven in huis. Omdat we tijdens de corona-quarantaine vooral thuis bivakkeren, zijn bloemen een welkome aanvulling in ons interieur. En ze zijn momenteel op bijna elke straathoek te koop.

Accentueren
De belangrijkste functie van je huis is je er thuis voelen. Een plek waar je de controle hebt en je je veilig terug kunt trekken. Waar je je verbonden voelt en mee identificeert. Van je huis moet je het warme gevoel dat ‘thuis voelen’ heet krijgen. Zomerbloemen hebben het in zich om dit gevoel te versterken, doordat ze jouw interieursmaak accentueren.

Smaak

Het fijne aan zomerbloemen is dat ze in allerlei kleuren, vormen en lengten verkrijgbaar zijn. Dahlia’s zijn er met strakke, ronde bloemen of sierlijke lintbloemen. Gladiolen brengen diversiteit met de langwerpige aren. Lelies maken zonder moeite een natuurlijk statement. En calla’s brengen verfijnde allure. Precies dat om van jouw huis een thuis te maken.

Tips: • Gebruik een schone vaas; • Snijd de bloemen schuin af; • Zorg dat er geen blad in het water hangt; • Ververs het water regelmatig; • Zet bloemen op de juiste plek. Ze blijven minder lang mooi op een tochtige plek of in de buurt van rijp fruit.

Voor meer informatie:
www.ilsysays.com. (Bron: iBulb)