Wantoestanden

Wanneer houdt die poppenkast rond het virus eens een keer op? Nota bene een virus wat al jaren in laboratoria in leven wordt gehouden door de farma-industrie. Het hele gedoe eromheen heeft meer schade aangericht dan het virus.
Maatschappij ontwricht, gezinnen uit elkaar gerukt, zelfmoorden, depressies, wantrouwen en angst zaaien, overbelasting zorgpersoneel, dat eerst helemaal uitgekleed is. Begrafenissen waarbij je amper fatsoenlijk afscheid kunt nemen. Moet dat elk jaar zo, ook als de griep komt? En geen woord van de overheid of het RIVM over gezond -, dat wil zeggen biologisch voedsel, afschaffen van vaccinaties die grote schade aanrichten aan het immuunsysteem en de hersenen! Stoppen met landbouwgif en vervuilende industrieën! Nee, de burgers draaien op voor de grove fouten die het kabinet maakt. Het toont de minachting voor het volk. Een regering die er een afschuifsysteem op nahoudt.
Protesteer tegen de anderhalvemeterregel, slaat nergens op en toont het kaliber van dit kabinet dat zich laat manipuleren door instellingen die vooral hun eigen gezicht niet willen verliezen. Want als het echt begaan is met de gezondheid van het volk op álle vlakken, pak dan bovengenoemde zaken die structureel fout zijn eerst maar eens aan, of zijn we massaal bezig aan zelfvernietiging om zo onze afgoden van geld, macht, hebzucht en egoïsme te bedienen. Wat er nu gebeurt, is een grote schending van de mensenrechten en de privacy.

Mw. J.W. Boot,
Nieuwerkerk aan den IJssel


Webinar kinderen begeleiden bij lastige scheiding

Zuidplas - Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert voor 23 juni in samenwerking met opvoedkundige en ervaringsdeskundige Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen van 2 tot 16 jaar, die te maken hebben met een lastige scheiding.

Neve geeft tips hoe kinderen goed te begeleiden tijdens en na de scheiding, en niet te blijven hangen in boosheid of verslagenheid.

Het gratis webinar duurt van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden via www.cjgcursus.nl. Er is een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Het webinar is een maand terug te kijken.