Wie eieren verzamelt, is aan de Wilgenlaan aan het juiste adres.
Wie eieren verzamelt, is aan de Wilgenlaan aan het juiste adres.

Verzamelitems op rommelmarkt Zevenhuizen

Zevenhuizen - Bijzondere eieren, klokken, glazen beeldjes en allerhande serviezen; verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij de rommelmarkt in Zevenhuizen. De eerstvolgende winkelopening is op zaterdag 3 juli.

Bij de innamebalie kunnen dan ook weer spullen worden ingeleverd. Voorwaarde is dat die schoon en heel zijn. Incourante artikelen die voor de rommelmarkt niet verkoopbaar zijn, worden niet ingenomen. Een overzicht hiervan is aanwezig.

Winkelen gaat op volgnummer, dat bij aankomst wordt uitgereikt. De anderhalve meter afstand moet nog in acht worden genomen. Tijdens het wachten kan buiten worden rondgekeken in de graaikratten en bij de uitgestalde fietsen en tuinartikelen. Binnen is er een ruime keuze uit puzzels, spellen en boeken.

De rommelmarkt aan de Wilgenlaan in Zevenhuizen is op 3 juli geopend van 9.00 tot 12.00 uur. De opbrengst is bestemd voor diverse goede doelen.

Voor het maken van een afspraak om op een doordeweekse dag te komen: 06 - 25 280 265.


Evengroenen nek aan nek om Zilveren Dame

Moordrecht - Bij schaakvereniging De IJssel is de vierde ronde gespeeld van het toernooi om De Zilveren Dame. De afwezigheid van ranglijstaanvoerder Henk Jan Evengroen bood zijn broer Bernard de kans om de koppositie over te nemen. Daarvoor moest hij wel de nodige punten scoren tegen Frank van de Pavoordt.
Dat lukte op het nippertje. Van de Pavoordt won met 5-4 en daardoor kwam Bernard Evengroen in puntenaantal gelijk met Henk Jan, maar dankzij zijn hoger puntenaantal bij de rapidpartijen veroverde hij de koppositie. Wim Mulder verspeelde tegen Sjaak in 't Veld alleen een puntje door remise bij het snelschaak en staat nu achter Van de Pavoordt op plaats vier. De derde Evengroen, Marten, steeg een plaatsje dankzij een 6-3 zege tegen Mick van den Berg die alleen de rapidpartij wist te winnen. Ad de Veld klopte Tobias Lipschart met 5½-3½, tweemaal remise en winst bij het snelschaak. Frank Visser won tegen Crelis Molenaar de uurpartij, maar verloor beide andere partijen, 5-4 voor Molenaar hier. Bij Hans Verduijn tegen Aad van den Berg werd het eveneens 5-4, remise bij de uurpartij en winst voor Verduijn bij de rapidpartij en voor Van den Berg bij het snelschaak. Stand aan de kop na de vierde ronde: 1. Bernard Evengrroen 29, 2. Henk-Jan Evengroen 29, 3. Frank van de Pavoordt 23, 4. Wim Mulder 22½, 5. Marten Evengroen 20, 6. Mick van den Berg 18½.